Kiállítói díjak

 

A Vásáron való részvétel díja (továbbiakban: Részvételi díj) helyárból és asztal bérlés esetén az asztal árából tevődik össze. Minden Kiállító legalább egy méternyi helyárat köteles megfizetni. A Vásáron való részvétel díja magába foglalja a helyszínen való árusítás jogát, - asztal bérlés esetén - az asztal használati díját, a terítő használati díját, szabadtéren napernyőt, valamint a Vásár hirdetését, promócióját.

A Részvételi díjak - témától és szezontól függően - esetenként eltérhetnek a jelen pont szerinti összegektől. A Vásárnap Kft. erre minden esetben online szerződéskötés előtt felhívja a Kiállítók figyelmét.

A Vásárnap Kft. a Wampok alkalmával Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezését (szj.82.30) vállalja, melyről minden esetben számlát állít ki a kiállítónak,a rendelés ellenértékének kiegyenlítését követően.

A Vásárnap Kft. szolgáltatását kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe.

 

 

A WAMP ÁRAI 2018

 

Helyárak

Méter

Nettó

Bruttó

1 m

10 000 Ft

12 700 Ft

1,5 m

14 000 Ft

17 780 Ft

2 m

18 000 Ft

22 860 Ft

2,5 m

21 000 Ft

26 670 Ft

3 m

24 000 Ft

30 480 Ft

3,5 m

27 000 Ft

34 290 Ft

4 m

30 000 Ft

38 100 Ft

4,5 m

33 000 Ft

41 910 Ft

5 m

36 000 Ft

45 720 Ft

 

Asztalárak*

Asztalméret

Nettó

Bruttó

80 X 80 cm

3 000 Ft

3 810 Ft

80 X 120 cm

4 000 Ft

5 080 Ft

 

Áram**

1000 Ft

1 270 Ft

 

5 alkalmas bérlet

Felhasználhatóság

Kedvezmény

6 hónap

7%

10 alkalmas bérlet

Felhasználhatóság

Kedvezmény

9 hónap

15%

 

 

Regisztrációs díj

 

Az év első foglalása esetében nincs regisztrációs díj. 

  • A 2. foglalástól évi 7 foglalásig bruttó 5.000 Ft a regisztrációs díj összege.
  • A 7. alkalom után a tárgyév végéig ismét bruttó 5.000 Ft a regisztrációs díj összege.

 

Karácsonyi felárak

Karácsonyi vásár alkalmak

Felár

Mindhárom karácsonyi alkalom

Normál áraink vannak érvényben

Két karácsonyi alkalom

15% felár a normál árainkhoz képest

Egy karácsonyi alkalom

30% felár a normál árainkhoz képest

A karácsonyi alkalmak esetében csak akkor lehet használni bérletet, ha mindhárom alkalomra foglal a kiállító. 

 

* Az egységes kiállítótér érdekében az asztalokat és a terítőket minden esetben a WAMP biztosítja. Saját asztalt a kiállítók nem hozhatnak!

**Hosszabbítót és elosztót a WAMP nem tud biztosítani, arról a kiállítók maguk gondoskodnak.

 

Fizetési opciók


1.) Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés a kártyaszám, kártyabirtokos neve és a kártya lejárati dátumának megadásával, illetve a bankkártya hátoldalán található CVC (3 jegyű) kód megadásával lehetséges.

Elfogadott bankkártyák köre: Visa, MasterCard, JCB, Visa Electron, Maestro.

A kiegyenlített összegről a Vásárnap Kft. elektronikus számlát állít ki, amit megküld a Kiállító által a www.wamp.hu weboldalon megadott e-mail címre. Amennyiben Kiállító nem emel kifogást az elektronikus számla ellen, úgy Vásárnap Kft. úgy tekinti, hogy hozzájárult az elektronikus számlázáshoz. Amennyiben Kiállító a wamp@wamp.hu e-mail címre megküldi kifogását az elektronikus számlázással szemben és egyidejűleg kéri a papír alapú számla kiállítását, úgy Vásárnap Kft. papír alapú számlát állít ki, melyet postai szolgáltató útján továbbít Kiállító részére.

 

2.) Banki átutalással történő fizetés:

Vásárnap Kft. által visszaigazolt jelentkezés esetén a Vásárnap Kft. e-mailben megküldi Kiállító részére a fizetendő összeget és megadja a bankszámlaszámát. A Kiállító által kiegyenlített összegről a Vásárnap Kft. elektronikus számlát állít ki, amit megküld a Kiállító által a www.wamp.hu weboldalon megadott e-mail címre. Amennyiben Kiállító nem emel kifogást az elektronikus számla ellen, úgy Vásárnap Kft. úgy tekinti, hogy hozzájárult az elektronikus számlázáshoz. Amennyiben Kiállító a wamp@wamp.hu e-mail címre megküldi kifogását az elektronikus számlázással szemben és egyidejűleg kéri a papír alapú számla kiállítását, úgy Vásárnap Kft. papír alapú számlát állít ki, melyet postai szolgáltató útján továbbít Kiállító részére.

 

3.) Helyszíni fizetés:

Helyszíni fizetés csak indokolt esetben, a kiállító hely installálását megelőzően és kizárólag +20% felár mellett lehetséges. Kiállító – banki átutalással vagy bankkártyával történő fizetés választása esetén - köteles a Vásárnap Kft. részére előre jelezni a helyszíni fizetés iránti igényét e-mailben a wamp@wamp.hu e-mail címre megküldött elektronikus üzenetében.

 

4.) Részletfizetés nem lehetséges.

 

Ki nem egyenlített részvételi díj esetén a vásáron való részvétel nem lehetséges.