Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat

 

2020. december 1-től 2020. december 31-ig terjedő időtartamban a karácsonyi WAMP vásárokra a belépés feltétele 5 db 100 Ft névértékű WAMPER kupon vásárlása, összesen 500 Ft értékben. A kuponok mellé a Látogató lila színű karszalagot kap, melyet a vásáron viselnie kell. 

Nem kell WAMPER kupont váltani gyerekeknek 6 éves korig, illetve a 65 éven felülieknek, mozgássérülteknek, értelmi fogyatékosoknak ha a jogosultságot a megfelelő igazolvánnyal igazolják. 

A WAMPER kuponok kibocsátója a Vásárnap Kft. (2724 Újlengyel Határ u. 12. adószáma 13794138-2-13)

A 100 Ft névértékű WAMPER kuponok szigorú számadású bizonylatok, egyedileg sorszámozottak, ötösével kapcsolódnak egy szintén sorszámozott tőpéldányhoz, hamisítás ellen védettek, készpénz helyettesítő eszközként működnek,a pénztáraknál válthatók.

A WAMPER kuponok a Vásárnap Kft. által szervezett karácsonyi WAMP vásárokon vásárolhatók le (2020. december 1. – 2020. december 31. között) a vásár Kiállítóinál történő vásárláskor, a következők szerint: a minimum 1000 Ft-os vagy az azt meghaladó vásárláskor, kerek 1000 forintonként 1 kupon váltható be. 1000 Ft alatt a kuponok nem használhatók fel. Mivel a kuponok csak kerek 1000 Ft-onként válthatók be, ezért pl egy 2.900 Ft-os termék vásárlása esetén csak 2 db WAMPER kupon váltható be.

Wamper kupon beváltása csak Látogatói lila karszalaggal lehetséges. A rendezvényen vendégként résztvevők (VIP karszalag) vagy a fentebb megjelölt kedvezmények miatt (6 éven aluli, 65. életévét betöltött, mozgássérült, értelmi fogyatékos) karszalag nélkül belépők nem válthatnak be kupont a Kiállítóknál. Amennyiben a Vásárnap Kft. munkatársai észlelik, hogy egy Kiállító vagy vendége VIP karszalagjával egy másik Kiállítónál kívánja levásárolni a wamper kuponokat, kizárják őt a Vásárnap Kft. rendezvényeiről.

Lezárt vásárlás után a Kiállító nem köteles elfogadni a visszatérő vásárló feledékenységből nem odaadott wamper kuponjait.

Kuponelfogadás alól mentesülnek a kulturális intézmények, oktatási intézmények, alapítványok, a külföldi Kiállítók és az együttműködő partnerek. Az ilyen Kiállítók standjánál a szervezők feltüntetik, hogy az adott Kiállító nem fogad el WAMPER kuponokat. Minden más Kiállító köteles elfogadni a WAMPER kuponokat a fenti arányban.

Mivel a WAMPER készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor az eladó minden esetben a termék teljes összegéről állít ki számlát, függetlenül az elfogadott kuponok számától.

A 2020. december 1. és 2020. december 31. között kiadott WAMPER kuponok 2020. december 1. és 2020 december 31. között a karácsonyi WAMP vásáron beválthatók. Egy vásárlás alkalmával bármennyi kupon beváltható, a főszabály (1000 Ft-onként 1 kupon) betartásával.

A megmaradt kuponok 2021. január 4 - 2021.január 8 között visszaválthatók előre egyeztetett időpontban (egyeztetés: penzugy@wamp.hu) a következő feltételekkel: Vásáronként maximum 5 db 100 Ft névértékű kupon váltható vissza személyenként. A visszaváltás feltétele, a visszaélések elkerülése végett, hogy a Látogató a vásárokon kapott karszalagot/karszalagokat egyidejűleg leadja. A karszalag sorszámát a pénztáros mindig ellenőrzi. Tehát ha egy Látogató két vásáron volt, maximum 10 kupont válthat vissza, ha a két vásáron kapott karszalagot is leadja. A visszaváltás névértéken történik.

A WAMPER kuponok névértéken átruházhatóak, de a vásárra belépéskor akkor is kell 5 db 100 Ft névértékű kupont váltani, ha korábbi vásárokról megmaradt ennyi, vagy valakitől vásárolt a Látogató ennyit.

Kiállítóknak

A Kiállító köteles elfogadni Látogató(k) vásárlásai alkalmával a 2020.december 1. és 2020.december 31. között érvényes WAMPER kupont.

A Kiállító által 2020. december 1. és 2020.december 31. között elfogadott WAMPER kuponok összegéből Vásárnap Kft. nem térít vissza a Kiállítóknak. 

2019.december 1. és 2019.december 31. között érvényes kupon nem használható fel a vásáron, s a Vásárnap Kft. azok értékéből nem térít vissza. 

Vásárnap Kft. jogosult a kuponok elfogadását ellenőrizni.

Amennyiben a kupon elfogadására kötelezett Kiállító kupon elfogadási kötelezettségének nem tesz eleget,Vásárnap Kft.jogosult kizárni Kiállítót az adott vásárról.

A Vásárnap Kft. a kupon felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja, s az aktuális feltételeket a vásár megnyitása előtt honlapján és a vásár pénztáraiban közzéteszi. A Vásárnap Kft. az adott vásáron való részvétel feltételeit utólag nem módosítja.

 

A Látogató a WAMPER kuponváltással a kupon felhasználási szabályzatot elfogadja.

 

Vásárnap Kft.

2020.október 16.