oktober 2007

WAMP - 2007. október 14. vasárnap, 10.00 - 19.00 óráig
Erzsébet tér, volt busz pályaudvar

A WAMPpal zár a Design7 - Októberben ismét az Erzsébet téren a WAMP

Az újra a szokásos helyszínen jelentkező WAMP az október 8-14. között zajló Design7 záróeseménye lesz.
Friss diplomás iparművészek árulják majd munkájukat, lesz divatbemutató, a hangulatot pedig fiatal komolyzenészek és DJ Sabda fokozzák.


Program:

Frissdiplomás designersarok egész nap. Szavazz te is a legjobb fiatal tervezőre! (a szavazatokat a helyszínen  a WAMP standnál gyűjtjük)
16.00 - 17.00 Új Európa Alapítvány tehetségkutató pályázatának legjobbjai zenélnek a Gödörklubban
15.00-19.00 DJ Sabda
17.30 MOME végtőseinek divatbemutatója
10.00 - 14.00 Kreatív sarok gyerekeknek

A Design7 a magyar dizájnvilág egyik legfontosabb éves seregszemléje. Az októberi WAMPon a Design Terminál „design: egy új esély” mottó alatt futó Design7 programjához kapcsolódva lehetőséget ad frissdiplomás magyar designereknek a bemutatkozásra. A WAMPon a megszokott száz áruson kívül a frissdiplomás designer sarokban ezúttal tíz idén végzett fiatal mutatja be és árulja munkáit. Lesz divatbemutató is, ahol fél tucat végzős divattervező kollekcióját lehet megtekinteni.

A Segíthetek? MOL „Tehetségtámogató program" immár három éve segíti a 18 év alatti fiatal tehetségek fejlődését a sport illetve a művészet és tudomány területén.
A pályázaton nyert fiatal zenészek lépnek fel a helyszínen.

A Philips Divat Szigeten pedig smink és stílustanácsadás. Kipróbálhatod a legkorszerűbb ionos mélygőzölés funkcióval ellátott Philips vasalókat is. Sőt, ha helyben WAMP pólót vásárolsz, akkor egy Swarovski kristályokból kedved szerint kirakott mintát vasalunk rá.Az októberi WAMP támogatója a MOL.

További infó:
www.wamp.hu
www.design7.hu
www.mustbeat.com
www.ujeuropaalapitvany.hu