Jelentkezés tagnak

Még nem vagy tag?

Amennyiben még nem vagy tag, kérjük, olvasd el a regisztrációról szóló tájékoztatónkat, majd jelentkezz a vásárra kiállítónak. Minden jelentkezőt e-mailben értesítünk a bírálóbizottság döntéséről.

register

Közösségi felület, hírek, asztalfoglalás tagoknak

Már regisztrált tag vagy?

Erre a felületre csak azok a művészek jogosultak belépni, akiknek a munkája pozitív elbírálásban részesült.

Jelentkezés

A regisztrálás menete:

 

1. Töltsd ki a jelentkezési lapot!

Kérjük, add meg nevedet, és e-mail címedet, majd válassz magadnak egy felhasználói nevet és jelszót!

Min. 3, max. 10 képet mellékelj, az általad készített, és árusításra szánt munkákról. Fontos, hogy a képek jó minőségű, lehetőleg magas színvonalú munkák legyenek, ezek határozzák meg majd a későbbi profilodat, illetve a pozitív elbírálásban is meghatározó szerepük van.

Írj egy rövid leírást a termékeidről, motivációdról, szakmai múltadról, melyek segítik értelmezni munkásságodat és a feltöltött képeket az alkotásaidról.

 

2. Munkáid elbírálásának folyamata:

Jelentkezésedet a WAMP Csapat zsűrizi, és és e-mailben értesítünk az eredményről. Sikeres elbírálás esetén a WAMP aktív tagjaként már tudsz jelentkezni a következő vásárokra.

 

Munkáid elbírálása során az alábbi szempontokat vesszük figyelembe: 

innovatív
minőségi kivitelezésű
trendkövető tervezői- és stíluskoncepció szerint készül
egységes ötletes formai megfogalmazású

 

3. Pozitív elbírálás esetén:

A korábban megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal be tudsz lépni a Müvészbejárón a WAMP közösségi felületre, ahol ezután on-line tudod jelezni részvételi szándékodat a következő WAMP-ra. Ezen a felületen történik a teljes ügyintézés is, valamint itt tudod profilodat is alakítani, frissíteni. A vásárokra való jelentkezés feltétele a kiegyenlített regisztrációs díj, melynek összege egy tárgyévre bruttó 10.000 Ft, melyet az első vásárjelentkezés előtt kell a Vásárnap Kft részére rendezni. A regisztrációs díjat a WAMP profilodon belül a "Regisztrációs díj" menüpontnál tudod rendezni. Minden WAMP előtt tájékoztatót küldünk e-mailen a jelentkezési és fizetési határidőkről. Jelentkezésed akkor számít teljesnek, ha befizetted a részvételi díjat.

A www.wamp.hu oldalon a Wampon való részvétel szolgáltatás megrendelésének alapfeltétele, hogy a megrendelő  minden tekintetben elfogadja a www.wamp.hu  oldalon található Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. A megrendelés véglegesítése - a "Mehet" gombra kattintással - egyben az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

 

4. Részvételi feltételek:

Az Általános Szerződési Feltételeket lásd:  http://wamp.hu/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek

 

5. Kiállítói díjaink:

Kiállítói díjainkról és a fizetési módokról itt tájékozódhatsz: http://wamp.hu/hu/kiallitoi-dijak

 

6. Panasz bejelentése:

A Vásárnap Kft. a szolgáltatásával kapcsolatos panaszokat, megkereséseket elsősorban e-mailben, a wamp@wamp.hu e-mail címen fogadja. A panaszok, megkeresések jogosságát a Vásárnap Kft. a vonatkozó jogszabályi rendelkezések által megállapított határidőn belül megvizsgálja, és vizsgálatának eredményéről a profilon/egyéb módon megadott e-mail címen a bejelentőt tájékoztatja. Amennyiben Vásárnap Kft. megállapítja, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kétséget kizáróan megalapozott a bejelentett panasz, úgy megteszi az általa szükségesnek vélt intézkedéseket, melyről a panaszt bejelentő Kiállítót/Látogatót is tájékoztatja.

 

7. Adatvédelem:

A Felhasználó személyes adatainak bizalmas kezelése elsőrangú követelmény. A Szolgáltató az adatok kezelésekor az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, továbbá az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint jár el. A Vásárnap Kft. a Kiállítók és Látogatók adatait kizárólag a szerződések és jelentkezések nyilvántartása és teljesítése, valamint hírlevél kézbesítése érdekében rögzíti és azokat a mindenkor hatályos szabályozásnak megfelelően kezeli. A Vásárnap Kft. – az adatkezelési szabályzatban részletezettek szerint - nem adja át a rögzített adatokat harmadik fél számára; különösképpen nem értékesíti, kölcsönzi, vagy cseréli azokat. Jelen ÁSZF elfogadásával Kiállító hozzájárul ahhoz, hogy Vásárnap Kft. a Kiállító e-mail címét továbbítsa azon Kiállító termékei iránt érdeklődő személyek részére, akik a Vásárnap Kft.-től tájékoztatást kérnek a Kiállító elérhetőségéről.

Partnereink