februar 2007

Február 11.-én jelentkezik idén először a Wasárnapi Művészpiac. A Helyszín változatlanul a Jövő Háza Központ Fogadója. A piac 10:00-től 18:00 óráig látogatható.

Végre beindul a nagy sikerű kultúrsziget 2007-ben is! Február 11.-én jelentkezik idén először a Wasárnapi Művészpiac. Több mint 70 kiállító mellett egyéb különleges programokkal szeretnénk a régi és az új WAMPolók figyelmét felkelteni:

Elkészült az első WAMP-ról szóló kisfilm, amit vasárnap több alkalommal is levetítünk!

Délutáni beszélgetésekhez babzsák fotelekből készült chill out sarok és a Lushlife Lounge Session Dj Konrad & Tomee gitárprodukciójával színesítik a piac életét.

A bpstreet csoportnak köszönhetően egész nap Budapest retró fotó kiállítás tekinthető meg.

A februári piacon láthatóak lesznek Demény Rozi nemezelt kis gömbökből, gyöngyökkel, műanyaggal kombinált ékszerei.Aki a kissé visszafogottabb, elegáns egyedi nőies öltözékeket keresi, annak Pazicski Norbert pultját ajánljuk.

Szintén jelen lesz még Lajti Virág fotóival, aki képzőművészeti oldalról erősíti a piacot.

A jövőben tematikus WAMP-ok kialakítását tervezzük, melynek célja, hogy megmutassa a design kapcsolódási pontjait más területekkel is, és ezzel is felhívja a figyelmet a mindennapi tárgyakban rejlő szépségre, ezáltal pedig elmozdítsa a jelenlegi holtpontjáról a hazai designművészetet.

Márciusi témánk a gasztronómia (március 25. Jövő Háza).

Februárban és márciusban is két helyszínen találkozhatnak az érdeklődők a WAMP-al. Február 3-án a Néprajzi Múzeum "Plasztik 12" rendezvényén, márciusban pedig a Mücsarnok Lakástrend és Design kiállításán!

Minden WAMPolni vágyót szeretettel várunk!