Workshopok a WAMP-on

Milyen workshopokhoz tudsz csatlakozni? 

PEARLY Nyári DIY Ékszer készítő élmény workshop

Ha alkotó folyamatra vágysz és szeretnéd megtapasztalni, milyen pár órára ékszer tervezővé avanzsálódni, érdekelnek az ékszer készítés tervezési és alkotási folyamatai, IMÁDOD A BŐR ILLATÁT, most kipróbálhatod magad! A workshop házigazdája Tóth Juci, a PEARLY zerowaste ékszer kollekció megálmodója!

A PEARLY kollekció egy teljesen személyre szabható ékszermárka, amely hulladékmentes bőr anyagokat használ, fém kiegészítőkkel. Mindegyik darab légies és könnyű, mégis látványos. A tervező, Tóth Juci számára a tervezésben a legfontosabb a színhasználat testreszabhatósága, a stílusok variálhatósága, valamint az a cél, hogy mindenki megtalálja a színtípusának legmegfelelőbb árnyalatot, formát és színkombinációt.
Gyere és merülj el a FLOW-ban ékszerkészítés közben!

Foglalj most és biztosítsd be a helyed, regisztrálj az alábbi linken:
https://docs.google.com/.../1dM.../edit

Mentasárkány könyvjelző készítő műhely - örömfestéssel & mindfulness firkarajzzal

Az alkotóműhely segít majd kizökkenni és kapcsolódni magaddal az alkotáson keresztül, megélni a jelen erejét és töltekezni azzal a kiáradó örömmel, amit színek adnak festéskor és a nyugalommal, amit a mintarajzolás áraszt.

Kezdőként is érdemes részt venni, nem előfeltétel rajztudás, épphogy egy jó élmény lehet, ha eddig az iskolában rossz tapasztalataid voltak, és azt hitted nem tudsz festeni. Pedig de, hidd el! A festés öröme mindenkié, ahogy az éneklésnél is, nem tehetség kérdése, hogy elmerülj a flow érzésben és megéld az alkotás örömét. Vigyázz erősen beleszeretős technika!

További részlet itt: https://fb.me/e/4pgDFmDyZ

Szövés kereten workshop

A kereten szövés alapjait a mayweaver alapítója Lázár-Barabás Piroska mutatja meg néhány egyszerű technikán keresztül. Ha szeretnél, elkészíthetsz egy kész, kisebb darabot (karkötőt vagy könyvjelzőt), de arra is lehetőség lesz, hogy éppen csak pár sort szőj.
A workshop a vásár teljes ideje alatt elérhető, érkezési sorrendben folyamatosan tudtok csatlakozni, egyszerre 4 fő tud kényelmesen alkotni.
A workshop díja 1500 Ft, amennyiben egy teljes darabot szeretnél elkészíteni. Lehetőséged lesz kis szövőkereteket és DIY Sződd magad! dobozokat is vásárolni.
A workshopon 6 éves kortól lehet résztvenni.
 
 
Várunk benneteket július 9-én vasárnap a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében 10:00-18:00 óráig!
 

Partnereink