Workshopok a WAMP-on

Decemberben három alkalommal találkozhattok a WAMP kiállítóival: hazai tervezőkkel, művészekkel, alkotókkal, designerekkel. Emellett zenei különlegességekkel is találkozhattok: a Budapesti Fesztiválzenekar is meglátogat minket, illetve a MAG Instrumens is tart egy handpansimogatót! A vásárokon különböző workshopokkal is várunk benneteket! Ráadásul az 500 Ft-os belépőt a workshopokon be is válthatjátok. 

Recyclista újrahasznosító workshop

A Recyclista nem más, mint kerékpár újrahasznosítás: egyedi fali órák, ékszerek és kiegészítők. 

A workshop keretében lehetőség nyílik fülbevaló készítésére:

  • használt, festett kerékpárláncból
  • használt reklám-molinóból
  • használt kerékpárgumiból

Aprótartó pénztárca készítésére:

  • használt reklám-molinóból

Bankkártya tartó készítésére

  • használt reklám-molinóból

Időtartam: 15-30 perc (kézügyesség függvényében)

A részvételhez nem szükséges regisztráció, de amennyiben időpontra vagy többen jönnétek, kérlek jelezzétek az info@recyclista.hu címen.

Részvételi díj: 2.000 Ft / termék (vagy 5.000 Ft/ 3 termék)

https://fb.me/e/3L1cPldUN

https://recyclista.hu/

Pearly - ékszer készítő workshop
 
Ha alkotó folyamatra vágysz és szeretnéd megtapasztalni, milyen pár órára ékszertervezővé avanzsálódni, érdekelnek az ékszer készítés tervezési és alkotási folyamatai, kipróbálhatod most magad.
 
Az ékszerkészítő workshop házigazdája Tóth Juci, a Pearly megálmodója.
 
Ár: az elkészítendő, választott ékszer modellje alapján 5900 Ft - 12900 Ft között / résztvevő (minden anyagot, segítséget tartalmaz.)
 
A PEARLY MACARON kollekció egy teljesen személyre szabható ékszermárka, amely hulladékmentes bőr- és fémanyagokat használ. Mindegyik darab légies és könnyű, mégis látványos. A tervező, Tóth Juci számára a tervezésben a legfontosabb a színhasználat testreszabhatósága, a stílusok variálhatósága, valamint az a cél, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb formát és színvilágot.
 
 
 

 

Partnereink