Nézz ki jól a játszótéren!

Eszka fashion

 

Egy színes, vidám, egyedi és környezettudatos márka, vagány, bevállalósabb anyukáknak. Párducmintától a lovacskás kabátig, trópusi minták kavalkádja a pulcsikon és azték takaróra emlékeztető kardigán… vagyis színek, minták minden mennyiségben fenntartható „köntösben” (értitek, köntösben…)

Kriszta márkája nem véletlenül ennyire színpompás: az anyagok és színek fanatikus szeretete gyerekkora óta része a fiatal designer életének. Maradék anyagok a szülői kötödéből, amelyek babaruhaként születtek újjá, majd később, gimnáziumban foto fakultáció, aztán pedig  divattervező szak az egyetemen… igazából egyenes út vezetett a saját márkáig, azaz az Eszka megszületéséig.

„Bátran szeretem kezelni a formákat és színeket, ami hiszem, hogy nem csak különlegessé, de egyben magabiztossá is varázsolja viselőjét. Lehetőséget biztosítok arra, hogy ami eddig titokban megbújt, láthatóvá váljon. A szemem elé táruló világ, a megannyi forma és minta, a különböző személyiségek ihletnek engem, akikkel a hétköznapokban találkozom, majd a belőlük merített inspirációt rajzlapra vetem.” –hangzik az Eszka mottója. Ráadásul (bár a csodás végeredményt látva meg nem mondanánk), Kriszta kizárólag olyan fonalakkal dolgozik, amelyek világszerte bezárt fonal gyárak raktáraiból maradnak meg. A családi kötöde gépei napenergiával üzemelnek, a megmaradt anyagokból, táskák, kiegészítők készülnek.

 

 

Mom Wow

És ha már színpompás kabát, akkor mehet alá egy minimál stílusú, egyedi póló!

„Szerintünk minden mami szuperhős és megérdemli az elismerést. A MOM WOW pólók saját magunk és szeretteink megbecsülésének szimbólumai, emlékeztető arra, hogy fantasztikus munkát végzünk (még ha nem is vagyunk tökéletesek) és merjünk büszkék lenni magunkra!”

Azt hiszem, ezzel csak egyetérteni tudunk. Emese és Regi márkája egy családi-baráti kapcsolatból nőtte ki magát trendi, vagány branddé, ráadásul jótékonysági tevékenység közben: „2020 telén megszöktünk a hó elől és mindannyian, családostul elmentünk együtt nyaralni. Ott egy kis adománygyűjtő projektünk kapcsán született meg a MOM WOW gondolata: egy anyaotthonnak gyűjtöttünk ruhákat a környékbeli mami közösséggel, de emellett szerettünk volna egy kis pénzt is gyűjteni számukra.

Mivel Emi már egy ideje készítette a saját kalligráfiás pólóit, kitaláltuk, hogy egy anyukákat lelkesítő feliratos pólót fogunk készíteni, aminek a bevételét felajánljuk az otthon lakóinak. Ott hirtelen beleálmodtunk egy világot ebbe a két szóba, és azóta is csak álmodunk, és imádjuk”.

És ahogy az lenni szokott, a márka evolúciójával megérkeztek az új termékek is: a pólók mellett most már beanie és baseball sapit, nyakláncot, kitűzőt, kulacsot és akár szemmaszkot is választhatunk magunknak a MOM WOW-tól elvárt vicces, tartalmas üzenetekkel és a megszokott minimál stílusú, szép és igényes kivitelben.

 

És ha már játszótér, nincs a földön olyan anyuka, akinek ne lenne kulcskérdés a „mibe pakoljak?” dilemmája.

Pelenka és gumijátékok a totyogósnak, kisautó, vagy unikornis a nagyobbaknak, víz, rágcsa, fertőtlenítő, esetleg néhány labda, teniszütő, vagy bicikli J–és lehetőleg mindez férjen bele egy retikülbe, de legalábbis egy ultrapraktikus pakolós táskába, amelyikben nem kapunk gerincsérvet és még szép is mellé.

Nos a fenti igényeknek 100%ban megfelelnek az alábbi két designer alkotásai, amelyek színesek, strapabíróak, ezer rekeszt rejtők és nem utolsósorban, még szépek is mellé.

 

Lilea design

Az idei áprilisi fagyban és zimankóban néha szívesen beburkolóznánk egy óriási, minél nagyobb és melegebb sálba… Íme itt a lehetőség, hogy a Pinteresten csodált óriás kötésű sálakat csodás színekben magunkévá tegyük és felmelegítsük a játszótéri fagyoskodásban megdermedt tagjainkat.

Lilla azonban nem csak köt, hanem szerencsére egyedi táskákat is készít. Táskáira is jellemzőek a különleges színkombinációk, praktikum és a textúrák keverése.

Kedvence a vászon és textilbőr párosa, amelyből roll up táskákat, valamint multifunkcionális hátizsákokat  és válltáskákat varázsol a márka rajongóinak, akikből szerencsére egyre több akad. Játszótérre maga a tökély, de egy-egy kiránduláshoz is szuper társunk lehet egy (vagy több) Lillea táska.

 

 

Suzy Art Bag

Az eredetileg stylist és ruhaipari szakember Suzy, azaz Kalmár Zsuzsanna „mellékállásban” 4 gyermekem édesanyja, szóval van fogalma arról, hogy milyen kihívásokkal küzd egy anyuka a mindennapok során.

Táskáit szintén vászonból és textilbőrből készíti, de ha valaki bőrimádó, az sem probléma, rendelésre készít valódi bőrből is szépségeket.

Magas minőség, vidámság, egyediség, sokszínűség, mind megtalálható egy-egy Suzy Art Bag alkotásban, és rengeteg féle fazonból választhatunk kedvencet, esetleg kedvenceket magunknak.

„Az a jó, ha egy táska öltöztet, és mivel nagyon szeretem a színeket, legyen minél színesebb és vidámabb. Persze fontos az is, hogy ne jöjjön szembe ugyanaz a darab” –meséli Zsuzsanna!

 

Zsuzsanna szerencsére rendszeres WAMP-kiállító: „itt személyesen tudok találkozni a vevőimmel, akiknek a véleménye a legjobban számít! Minden javaslatot figyelembe veszek, és ha tudom, beépítem a táskáimba. Tapasztalatom szerint mi nők, mindig újabb és újabb táskára vágyunk. Ha megszeretünk egy fazont, akkor több színben is beszerezzük. Legtöbbször a kényelem, a praktikusság számít” .-csak egyetérteni tudunk….

 

Nos, reméljük, segíthettünk, hogy elfelejthessétek a játszótéri ruha dilemmáját, hiszen egy-egy jó kiegészítővel, vagy picit figyelmesebben összeállított outfittel „lepukkant mamiból” bárki „dögös szuperanyu” lehet…


 

 

Partnereink