Alkoss WAMP-os tervezőkkel / workshopok

Alkoss WAMP-os tervezőkkel!

 

Textil nyaklánc készítő workshop
10-11:30

Szőnyegi Zsófi iránymutatásával a nyaklánc készítő workshop egy órája alatt mindenki ízlése szerint megfesthet egy előre elkészített origami textil medált. A festést egy rövid kísérletezés előzi meg, ahol megismerhetik a részvevők a festék tulajdonságait, majd különböző színű selyemzsinórok közül választva készíthetik el saját nyakláncukat.

 
Üveggömb ékszer
11:30-13:00

Rácz Kriszta Napraforgó, a Giranelli ékszerek készítőjének segítségével saját idézeteket tartalmazó üveggömb ékszereket alkothattok.

 

Készítsd el saját határidőnaplódat
11:30-13:00

Panyi Zsuzsi a Scrapfellow-val közösen megmutatja, hogyan készíts magadnak vagy ajándékba teljesen egyedi tervezőnaptárat, amiben mind az időbeosztásodat mind a feladataidat tudod rögzíteni, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a napjaidból.

 

Farmerújrahasznosító workshop
13:00-14:30

Gyere és készíts magadnak vidám, színes fülbevalókat mindenféle színű farmerből, vagy adj hozzá egy kis bőrt és fémet, hogy igazán dögös darab szülessen. Tripolszky Saroltától, a Sharolta tervezőjétől elleshetitek, hogyan alkothatunk megunt farmer ruháinkból fülbevalót. 

 
Selyem-nemez karkötő workshop
14:30-16:00

Fényeshez a matt, matthoz a fényes hogy egymás hatását erősítsék. Selyem-nemez karkötő workshop a Prima Junior díjas Szabó Erzsóval. Készíts karkötőt saját kezűleg magadnak vagy add ajándékba. Gyapjú, selyemrost, víz, szappan és Te kellesz hozzá. Próbáld ki hogyan születik egyszerre textil és forma a kezeid között!

 

Egyedi ékszer biciklibelsőből
16:00-17:30

Csetényi Lilla megmutatja, hogyan válik a bicikli belsőből ékszer. Alkotás közben Lilla segítségével megismerjük, hogy a hulladékból is lehetséges mutatós kiegészítőket készíteni.

 

Téli lakásdekoráció
16:00-17:30
 

Kőhidi Tünde, az Opera Fleur virágkötő mestere látványos lakásdekorációkkal készül.

 

A workshopokon korlátozott számú jelenlévő vehet részt, a feliratkozás a helyszínen hostesseink segítségével történik.

 

 

 

 

 

Partnereink