10 év / 10 tervező: ARTISTA

Az Artista Stúdiót 1993-ban hat tervező alapította, Imre Katalin, Iván Júlia, Köves Ábel, Rácz Nóra, Schön Edina és Stampf Katalin. A tervezők a Magyar Iparművészeti Főiskolán szereztek diplomát, de tanultak a milánói- és brightoni- egyetem divat szakán is. A ruhák mellett megjelentek idővel a jellegzetes textil, bőr- és műbőr Artista táskák és kiegészítők is, speciális nyomtatási technikával, kortárs hazai és külföldi (osztrák, grúz, ukrán) képzőművészek grafikáival. 
 
 
Első Wamp-om
 
Természetesen ott voltunk a legelső vásáron, és azóta szinte egyet sem hagytunk ki. Már szinte a vérünkben van, sőt már a gyerekeink is itt vásárolnak.
 
Mit jelent nekem a WAMP
 
Nekem a Wamp kemény munka jó közegben, jó fej emberekkel.
 
Kedvenc WAMP sztorim
 
Kedvenc sztorijaim, amikor karácsony előtt a pasik titokban veszik meg barátnőjüknek a már előre kinézett táskát, ruhát és mikor jön vissza a lány megvenni, akkor azt kell mondanom, hogy sajnos már eladtam, de tudom, hogy a fa alatt nagyon fog örülni. Egyszer egy lány majdnem elsírta magát, akkor nagyon nehéz volt megállni, hogy ne áruljam el neki a meglepetést. Tavasszal visszajött szólni, hogy megkapta, akkor már együtt nevettünk :) 
Egyébként az mindig jó, amikor látom, hogy boldog, aki megvesz tőlünk valamit.
 
Mit kívánok a WAMP 10 születésnapjára
 
Mit is kívánhatnék, még tíz évet biztosan! :)
 
 
 

Partnereink