Mikser Festival presents: GHOST PROJECT - kortárs szerb design

A Mikser alig néhány év leforgása alatt a térség egyik legizgalmasabb multidiszciplináris kreatív fesztiváljává nőtte ki magát.
A MIKSER szervezői éves rendszerességgel összegyűjtik a legtehetségesebb fiatal designereket, akiknek munkáit több önálló projekt keretében tárják a nagyközönség elé. A fiesztán a design mellett az építészet, a kortárs képzőművészet, a zene és a kortárs irodalom legfrissebb eredményeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az idei MIKSER 11 hektáros területen 40 zárt és 70 szabadtéri helyszínen valósult meg. A rendezvényen 100 kurátor 120 projektjét mutatták be. A résztvevő művészek száma 2500 fő volt, akik 50 országból érkeztek.
Budapesten a  Mikser Festival presents: GHOST PROJECT című tárlaton két fontos platform, a Ghost Project és a Young Balkan Designers legjobbjai mutatkozhatnak be. A szelekcióban 10 olyan – a zsűri neves tagjai, köztük Konstantin Grcic által válogatott – tárgy szerepel, melyeknek egy önálló márka, a Mikser Design égisze alatt indul a közeljövőben a sorozatgyártása.

2012 október 6-7.

10.00-20.00

Palazzo Dorottya

1050 Budapest

Dorottya utca 6.
 

Partnereink