Maszkkal a WAMPra!


Maszkkal a WAMP-ra!

2011. február 20.
Millenáris, B csarnok
10.00 – 18.00

Február 20.-ával hivatalosan megnyílik a 2011-es WAMP-évad! Marad a karácsonykor jól bevált budai helyszín az év végi design vásárokon jól bevált gasztro-szekcióval! Ismét összeforrasztjuk a gasztrot és a designt, lesz minden, mi szem-szájnak ingere! Csokoládék, borok, párlatok, olívaolajak, lekvárok, csatnik, szarvasgomba, csúcsminőségű cukrásztermékek és különleges szakácskönyvek. Az ínyencségek közé pedig szuperdizájnos meglepetések is kerülnek! A farsangra való tekintettel maszkverseny is lesz, pompás nyereményekkel! Na és persze közel száz remek magyar designer vár! Úgyhogy, kapj magadra egy maszkot, és irány a WAMP!

Programok

Maszkverseny!
Klikkelj IDE, keresd az álarc sablont, nyomtasd ki es díszítsd kedved szerint! Mutasd be a remekművet a WAMP-zsűrinek és reméld a legjobbakat, mert a maszkverseny győztesei között egyedi WAMP-ajándékcsomagot sorsolunk ki!

A február hónap designere Hitka Viktória, a bájos hógömbök és babaházak mestere,  sok-sok érdekesség róla a wamp.hu-n.

Hangulatmesterek
Az év első WAMP-ján debütál az AudioPornCentral blog csapata. Simon Iddol és az Illegal Sunday WAMPos antréja biztosan hatalmas sikert arat majd, hiszen olyan nevek pörgetik majd a lemezeket, mint mango, DJ Pozsi, Zenit Incompatible!

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A WAMPra a belépés 2011-ben is ingyenes!
További infó: www.wamp.hu


Partnereink