Testközelben a luxus pret-a-porter!

2010. március 28.
Gödör Klub
10.00-18.00

Igazi különlegességben lehet része az első tavaszi WAMP látogatóinak. A márciusi hónap designere, Abodi Dóra révén a luxus pret-a-porter WAMP közönsége számára is kézzel fogható élménnyé válik! Noha a designer régi tagja a WAMP közösségének, alkotásaival először szerepel a design vásáron. Úgyhogy itt az alkalom, hogy intim kapcsolatba kerüljünk az egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal hazai divatmárkával! Abodi Dóra álomszerű, de egyben trendi és különleges szabásokkal operáló ruháit a Hónap Designerének kiemelt standján találjátok majd. Hogy ez pontosan mit jelent? A tavasz első művészeti piacán kiderül.

 

A hónap designeréről


„Mindig más inspirál, de az érdekes narráció, az érdekes figurák, az érdekes sztorik és kalandok, a sci-fi, klipek, filmek folyamatosan hatnak rám” Abodi Dóra egyszer egy interjúban arra bíztatta a nőket, hogy merjenek önmaguk lenni és hordjanak különleges kiegészítőket. Soha jobb üzenetet a nőnap után húsz nappal! 
A hónap designeréről bővebben itt.

 

Programok

Marilyn Monroe óta a parfüm a legfontosabb kiegészítő, és most itt az alkalom, hogy a WAMP-on Te is megtaláld a hozzád illő, egyedi illatszimfóniát! Látogasd meg 11 és 14 óra között az egyetlen magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt standját, engedd, hogy a legfrissebb tavaszi-nyári illatok közül rád találjon az, amelyik téged öltöztet!

FIGURKA  interaktív varázsfal: Az Infoteca Communication Magyarországon először  jeleníti meg játékos formában a digitális valóság és az emberi test közötti természetes kölcsönhatást.

A DEMO csapat az alábbi programokkal készül a gyerekeknek: kreatív ruhatervezés,  betonöntés homokformába és gyerekek által készített videóinterjú sorozat a WAMP-ról!
Az előző WAMP-on és a DEMO táborokban készült animációs filmek pedig megnézhetőek!

PORT lounge pihenősarokban a megfáradt végtagokat lehet kinyújtóztatni.

Hangulatmester: Király Tibor aka Aquaman
Aquaman az elektronikus zene, azon belül is a négynegyedes ütemek nagy kedvelője. Nevét a 90-es években egy technódalról kapta, és a névadó műfajtól azóta sem szakadt el. Elsősorban kis rendezvényeken pakolgat, de volt rezidens a Balaton Sound egyik helyszínén is. A WAMP-ra saját elmondása szerint vegyes szettel készül, amiben ígérete szerint egy kis house, egy kis minimál techno, és jó sok lounge. Összességében „furcsa finomságokra” lehet számítani tőle.
További info itt:

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés 2010-ben is ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

 

 

 

Partnereink