WAMP-szülinap és giccsparádé az Erzsébet téren

2009. július 12.
Erzsébet tér 11.00 - 19.00

Születésnapi vigadalom az Erzsébet téren! Szinte még szánkban érezzük a tavalyi designtorta ízét, és hopp, máris elröppent egy év: júliusban immár harmadik születésnapját ünnepli a WAMP! Ezért arra bíztatunk minden kedves barátot, üzletfelet és rokonszenvezőt, hogy ünnepeljen velünk, hozzon magával jó sok giccset és nyerjen egyedi designterméket a tombolán!

Ajándékba csupán néhány giccstárgyat szeretnénk és azokat is csak néhány órára: örömmel látjuk a legrémesebb és legszélsőségesebb giccseket és antidesign tárgyakat a szülinapi WAMP-on, legyen az kínai mini vízesés, kerti törpe vagy bólogató tacskó. A giccsverseny valamennyi indulóját kiállítjuk a helyszínen, ezekre 16 óráig lehet szavazni, az eredményhirdetés 17 órakor lesz. A győztest WAMP-os ajándékcsomaggal jutalmazzuk és egy rövidhír formájában a büszke giccs fotójával együtt a WAMP oldalára is felkerül. (Giccsbarátok megnyugtatására: a kedvenc giccstárgyakat a verseny után visszaadjuk.)

További születésnapi ajándékként a kiállítók között egy ingyenes, bármikor beváltható standbónt sorsolunk ki.

Programok:

17.00 órakor szülinapi tombolahúzás! Tombolajegyeket 16 óráig lehet vásárolni, a szerencsés nyertesek egyedi designtermékekkel távozhatnak. A sorsolást Nádasdy Vilma, a Radio Q műsorvezetője vezényli le.

Nyeremények:

  • Lantos Judit két darab viccesen összenyomott kerámiapohara
  • Csernus Ági egy babája
  • Koleszár Ferenc 3 darab földvirága
  • Egy hímes kulcstartó a KIBU-tól
  • Herbai Marcsi kerékpáros kollekciójából 2 darab nyeregvédő és egy fényvisszaverő

Egész nap gyereksarok a NOHA Stúdió és Alkotóműhely szervezésében.
http://nohastudio.hu

Hangulatmesterek:

A szülinapon a WAMP már-már rezidensnek számító DJ-i húzzák a talpalávalót: Lushlife Lounge Hours (djs - Konrad & Zoohacker)
www.lushlifeproject.com

WAMP Webshop: Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy nem bírja kivárni a következőt, annak az egyre bővülő webpiac a megoldás! Egyre több WAMPos designer és művész terméke vásárolható meg a folyamatosan frissülő online áruházunkban!
shop.wamp.hu

A WAMP-ra a belépés ingyenes!

Ünnepeljen velünk, mindenkit szeretettel várunk!

További infó a rendszeresen frissülő WAMP honlapon: www.wamp.hu

Partnereink