WAMP - Baby on Board

 

2009. június 7.

Erzsébet tér 11.00 - 19.00

Fotó: Ádám JuditIzgalmas átalakulások előtt áll WAMP csapata, bár ezek kevésbé design, mint inkább személyes természetűek: lassan már alig akad olyan a teamben, aki ne nézne hamarosan anyai örömök elé. Ha már így alakult - és abból kiindulva, hogy ez a pompás állapot nem csupán minket érint - úgy döntöttünk, legyen a nyár első design piacának témája a Baby Boom, azaz a gyerekinvázió. Közös ünneplésére hívunk mindenkit, gömbölyödjön a hasa - vagy legyen lapos, akár egy aerobik oktatóé.

                   
 
 
Fotó: Ádám Judit                    

Külön sarokban a témához kapcsolódó tervezők:

Egyedi kismamaruhák: b.boom, ille-olla, egyedi gyerekbútorok: vibel, designgyerekruhák, kiegészítők, cipők: Estrella, hudebaba, Wiesner Katalin, játékok: Pucc, Piry Anikó, Etelka, Figurka, Mamazon, Gera Klára, Hellenbach Gabriella, Zsivkov Anita,  Perjés Bernadett, gyerekrajzok, illusztrációk: Agócs Írisz, Róth Anikó, babahordozó: Kangu.

 

WAMP FLASHMOB*! A hozzánk hasonlóan gömbölyödő pocakkal közlekedőket arra bíztatjuk, öltözzenek lilába, és délután négykor találkozzunk egy közös flashmob erejéig! A találkozó az Erzsébet téri füves terület medence melletti része. Az egyszeri eseményről fotó is készül - a gömb a legszebb forma mottó alapján.

 

A fotózás résztvevői között WAMP őrangyalt sorsolunk ki. Regisztrálni a
Figurkadesign asztalánál lehet a Wamp információs pult mellett!

*A flashmob emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik. (Forrás: Wikipédia)

 

Ezúton tájékoztatunk minden kedves WAMP-látogatót, hogy csapatunk néhány tagjának örömteli állapota nem befolyásolja a művészeti piac zavartalan működését. A WAMP a megszokott módon üzemel: színvonalas magyar design termékek széles választékával találkozhat minden látogató.

 

 

Programok:

15.00-18.00: A b.boom kismamabolt kismama stílustanácsadása, hogy a 9 hónap különféle ruhaméreteiben is jól érezd magad!

16.00 A gömb a legszebb forma - kismama fotózás! Minden kismamát várunk lilában!

11.00-16.00: Beszélgetés Horváth Éva sportrekreátorral: Életmód a várandósság során, szülés után a babával…

www.aktivszules.hu, www.testharmonia.hu

13.00-16.00: Beszélgetés Mester Dóra szex-oktatóval: Szexualitás a
várandósság alatt, változások a párkapcsolatban, a "jó szülés", test és
testiség a szülés után.

www.csakatestemenat.hu

11.00-13.00 és 15.00-18.00: Gyereksarok a Noha Stúdió és Alkotóműhely szervezésében

www.nohastudio.hu

 

Egész nap:

Koktélbár koktélokkal és limonádékkal

Design könyvstand

 

Hangulatfelelős: Dj Nizar

Dj Nizar aka Bőczén Árpád hangulatzenéivel már többször bizonyított a WAMP-on, júniusban visszatér.

 

A hónap híre:


KLM Koffer Art pályázat a WAMP-pal
A KLM Holland Királyi Légitársaság fennállásának 90. évfordulóján művészeti pályázatot hirdet „Mutasd a bőröndöd, megmondjuk ki vagy!” címmel.

Válaszd ki a kedvencedet a KLM 5 kiemelt célállomása - Amszterdam, San Francisco, Sanghaj, Lima, és Fokváros - közül és egy bőrönd felhasználásával mutasd meg, hogy Téged mire inspirál. Legyen az szobor, kép, vers vagy bármilyen absztrakt alkotás, egy a lényeg, alkotásodhoz minél kreatívabban használj fel egy bőröndöt. A pályázat kétfordulós: első körben június 15-ig kell benyújtani a látványterveket: ezekből választja majd ki a zsűri a legizgalmasabbnak ígérkező 20 pályaművet.

További infó: www.kofferart.com


WAMP Webshop:
Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy nem bírja kivárni a következőt, annak az egyre bővülő webpiac a megoldás! Egyre több WAMPos designer és művész terméke vásárolható meg a folyamatosan frissülő online áruházunkban!

shop.wamp.hu


A WAMP-ra a belépés ingyenes!

Mindenkit szeretettel várunk!

További infó a rendszeresen frissülő WAMP honlapon: wamp.hu.

 

A WAMP iroda költségcsökkentés miatt költözni kényszerül, keresünk ezért olcsó irodát elsősorban a belvárosban, szívesen költözünk össze hasonló profilú kisebb vagy nagyobb céggel is.

Ha bárki tud ilyen lehetőségről, kérjük írjon nekünk!

Partnereink