1 éves a WAMP

WAMP - 2007. július 15. vasárnap, 11.00 - 20.00 óráig
Erzsébet tér, volt busz pályaudvar

Az elsőt kétszer! A WAMP első születésnapját kétszer ünnepli! A WAMP-ok megadják a módját. Az elsőt kétszer ünneplik. A másodikat talán már négyszer.

Először tehát WAdulás a Holdudvarban. Július 12-e jeles nap, előszülinapi party. Aki WAMP pólóban érkezik, az számíthat arra, hogy meglepetések érhetik. Nem is akármilyenek: WAMPosak; és ezzel, azt hiszem sok mindent el is árultunk.

A megszállottaknak egy kis Balkan Fanatik, a divat őrültjeinek pedig WAMP divatbemutató. Fellépnek: Artista, Aquanauta, Balkan Tango, Bodza, Camou by Fehér Beatrix, Marosi Kriszta, Pazicski. A ruhákat a Valentine Models szupermodel verseny első 10 helyezettje mutatja be.

Egy napra ennyi.

A tortán árválkodik egy szál gyertya. Kollektív elfújásának időpontja: július 15., vasárnap
helye: Erzsébet tér
időtartam: délelőtt 11-től, kora estig
a menü: design pik-nik. Fő fogás: festménypástétom. Vigyázat: mindenki elkészítheti saját ételfestményét. A festmény hozzávalóit a Mandarin bár biztosítja.

Utána lehet kávézgatni a Philips jóvoltából Lukács Gabi nylon puffjain, vásárfia gyanánt pedig ott a sok csacskaság: szőrös cipő, lukas kalap és zippzártáska. A gyerekek maguk is alkothatnak. 14.00 -től DJ Fine Cut Bodies zenél.


A művészpiac most magát ünnepli.


Egy év mérlege:

Tavaly júliusban még 30, most átlag száz kiállító minden vásáron, négy-ötezer biztos látogató, közösségi portál művészeknek, együttműködés rokoneseményekkel: ARC plakátkiállítás, Plasztik Kiállítás, Lakástrend és Design kiállítás, és legutóbb az alig néhány napja zárult soproni Volt Fesztivál. Na meg a rengeteg terv...

Gyere ünnepelj velünk te is!

www.wamp.hu