Bezárás
Kinyitás

A hónap designere 2015. szeptemberben az Urban Legend by Zsofi Geréby

Biciklis ruhamárkaként indult, ma már inkább funkcionális, sportos viseletet kínál lányoknak és fiúknak. Szuperpraktikus esőkabátok, kapucnis pulcsik, ruhák és nadrágok szerepelnek a kínálatban, vasárnap az őszi kollekció első darabjai debütálnak.

tovább

Legyél Te a WAMP Hangja!

Legyél Te a WAMP Hangja!

2011. augusztus 14.
11.00-19.00
Erzsébet tér
 
Tudjuk, hogy most van a Sziget, mi is ott vagyunk egy tavalyihoz hasonló Mini WAMPpal, így ez nem lehet kifogás! Van egy hetetek, hogy begyakoroljátok az „egyszerre két helyen lenni” képességet, de, ha mégsem sikerülne, segítünk:

Négy nap alatt bőven lesz időtök bejárni a Sziget minden zegét-zugát, rekedtre énekelni magatokat, kívülről betanulni a WAMP faházak kínálatát, és legalább kétszer sorban állni, hogy plankingelhessetek a WAMP-Lollini fotósaroknál, és nagyokat pihenni a bbӓg babzsákokon! ;) Így tehát semmi, de semmi nem tarthat vissza Titeket attól, hogy 14-én vasárnap, ne a Hajógyári sziget felé, hanem a belváros, pontosabban az Erzsébet tér felé vegyétek az irányt, ugyanis ott sem fogtok unatkozni, azt garantáljuk!

Ráadásul ez lesz az utolsó szabadtéri WAMP, hiszen szeptember 11-én már ismét a Millenárisban várunk Titeket!
 
 
 

Karaoke a WAMPon!

 
Úgy gondoltuk, hogy, ha már van egy Mini WAMP a Szigeten, akkor legyen egy Mini Sziget is a WAMPon, ahol Ti lehettek a sztárok, Tiétek a Nagyszínpad! Profi karaoke csapattal és showval várunk minden kedves énekelni vágyó vásározót, itt a remek alkalom, hogy a nagy sétában elfáradt lábaitokat, és a nézelődésben meggyötört szemeiteket pihentessétek egy kicsit, amíg a hangszálaitok dolgoznak!
 

A hónap designere augusztusban: Gajcsi Blanka

 
Noha a papír szerint szobrász, Gajcsi Blanka tavaly október óta trükkös ékszereivel van jelen a WAMP-on. A tengeri sün tüskéje fülbevalóban, a vaddisznók kedvenc lakomája (makk) ezüstbe zárva értelmeződik újjá kezei alatt. Dolgozott Zoób Katinak a Zsolnay-ékszerkollekción, de készített síremléket is. A hónap designerének készült extra standra gőzerővel készül. 
 

Magyarország szubjektív atlasza

 
A HVG és a KIBU a WAMPon mutatja be Magyarország szubjektív atlaszát, amelyben ötven fiatal alkotó rajzolta meg a mai Magyarország képét. A bemutató alkalmából elsők között vehetitek kézbe az izgalmas kötetet, és egy hűsítő fröccs mellett találkozhattok az atlasz alkotóival és szerkesztőivel. Addig is szavazzatok, hogy melyik "szubjektív atlaszból" készüljön plakát a bemutatóra! 16.00 órakor kezdődnek a programok, először Annelys, az atlasz ötletgazdája tart egy rövid előadást, majd Bujdosó Attil a KIBUtól beszélget néhány alkotóval, végül Kőhalmi Zoltán méltatja a könyvet!
 

WAMP up your gardrobe eredményhirdetés!

 
Lezárult a WAMP up your gardrobe születésnapi nyereményjátékunk, gratulálunk a nyertesnek, Nagy Alexandrának! Az ajándéka: Teljes átalakulás a WAMPpal Sebestyén Sára és Csomós Ágnes személyi stylistok, és Prókai István mesterfodrász segítségével. Smink, frizura, és a ruhatárad felfrissítése 50.000 Ft értékben!!