Legyél Te a WAMP Hangja!

Legyél Te a WAMP Hangja!

2011. augusztus 14.
11.00-19.00
Erzsébet tér
 
Tudjuk, hogy most van a Sziget, mi is ott vagyunk egy tavalyihoz hasonló Mini WAMPpal, így ez nem lehet kifogás! Van egy hetetek, hogy begyakoroljátok az „egyszerre két helyen lenni” képességet, de, ha mégsem sikerülne, segítünk:

Négy nap alatt bőven lesz időtök bejárni a Sziget minden zegét-zugát, rekedtre énekelni magatokat, kívülről betanulni a WAMP faházak kínálatát, és legalább kétszer sorban állni, hogy plankingelhessetek a WAMP-Lollini fotósaroknál, és nagyokat pihenni a bbӓg babzsákokon! ;) Így tehát semmi, de semmi nem tarthat vissza Titeket attól, hogy 14-én vasárnap, ne a Hajógyári sziget felé, hanem a belváros, pontosabban az Erzsébet tér felé vegyétek az irányt, ugyanis ott sem fogtok unatkozni, azt garantáljuk!

Ráadásul ez lesz az utolsó szabadtéri WAMP, hiszen szeptember 11-én már ismét a Millenárisban várunk Titeket!
 
 
 

Karaoke a WAMPon!

 
Úgy gondoltuk, hogy, ha már van egy Mini WAMP a Szigeten, akkor legyen egy Mini Sziget is a WAMPon, ahol Ti lehettek a sztárok, Tiétek a Nagyszínpad! Profi karaoke csapattal és showval várunk minden kedves énekelni vágyó vásározót, itt a remek alkalom, hogy a nagy sétában elfáradt lábaitokat, és a nézelődésben meggyötört szemeiteket pihentessétek egy kicsit, amíg a hangszálaitok dolgoznak!
 

A hónap designere augusztusban: Gajcsi Blanka

 
Noha a papír szerint szobrász, Gajcsi Blanka tavaly október óta trükkös ékszereivel van jelen a WAMP-on. A tengeri sün tüskéje fülbevalóban, a vaddisznók kedvenc lakomája (makk) ezüstbe zárva értelmeződik újjá kezei alatt. Dolgozott Zoób Katinak a Zsolnay-ékszerkollekción, de készített síremléket is. A hónap designerének készült extra standra gőzerővel készül. 
 

Magyarország szubjektív atlasza

 
A HVG és a KIBU a WAMPon mutatja be Magyarország szubjektív atlaszát, amelyben ötven fiatal alkotó rajzolta meg a mai Magyarország képét. A bemutató alkalmából elsők között vehetitek kézbe az izgalmas kötetet, és egy hűsítő fröccs mellett találkozhattok az atlasz alkotóival és szerkesztőivel. Addig is szavazzatok, hogy melyik "szubjektív atlaszból" készüljön plakát a bemutatóra! 16.00 órakor kezdődnek a programok, először Annelys, az atlasz ötletgazdája tart egy rövid előadást, majd Bujdosó Attil a KIBUtól beszélget néhány alkotóval, végül Kőhalmi Zoltán méltatja a könyvet!
 

WAMP up your gardrobe eredményhirdetés!

 
Lezárult a WAMP up your gardrobe születésnapi nyereményjátékunk, gratulálunk a nyertesnek, Nagy Alexandrának! Az ajándéka: Teljes átalakulás a WAMPpal Sebestyén Sára és Csomós Ágnes személyi stylistok, és Prókai István mesterfodrász segítségével. Smink, frizura, és a ruhatárad felfrissítése 50.000 Ft értékben!!

Partnereink