NL

NL - Nincs Lehetetlen, holland-magyar design fesztivál
Erzsébet tér, Gödör Klub
2008. február 22-24. péntek-szombat-vasárnap 10.00-20.00

„NL - Nincs Lehetetlen” a mottója a WAMP 3 napos holland-magyar design fesztiváljának, melyet a LOW holland-flamand kulturfeszt keretében szervezünk.

Ami miatt nem hagyhatod ki a fesztivált:

...Az eddigi legérdekesebb WAMP piac

Három napon keresztül válogathatsz annak a 20 holland és 60 magyar  tervezőnek a legújabb designtermékeiből, kollekcióiból, akik a WAMPon megszokott mezőny  kiegészítésére látogatnak el az Erzsébet térre. A kínálat széles: patkány alakú nyaklánc, biciklifotel, színes kerámiák, gombékszerek... Részletek >>

 

...Kiállítások, sztárelőadók

A milánói Salone del Mobile a nemzetközi designvilág egyik legrangosabb eseménye. Az itt bemutatkozó holland tervezők munkáiból válogatott kiállítás a  via milano - new dutch design, amely a fesztivállal nyílik és 3 hétig látható a Gödörben. Itt neves designerek díjnyertes és szokatlan tárgyai láthatók, amelyek mindegyikének története van: szerelemsátor, kutya alakú hangfal, fül alakú székek, narancs színű jacuzzi... Részletek >> 

  

A holland grafika aranykora című plakátkiállítás szintén 3 hétig látogatható,  a fesztivál ideje alatt pedig a KREA divat és fotó kiállítása is a Gödörben! Több világhírű holland designer személyesen is idelátogat a fesztiválra: Gijs Bakker, Ineke Hans és Richard Hutten pénteken 16 órakor tartanak előadást nemcsak a szakmai közönségnek.

...WAMP Party és divatbemutatók

A péntek esti nyitóbulin a legkülönbözőbb műfajú DJ-kkel, live act-ekkel és zenekarokal vár mindenkit a WAMP. Szombaton és vasárnap pedig divatbemutatók lesznek a Geppetto által tervezett kukkolós kifutón: szombaton 19 órától a MEXX tavaszi kollekciója lesz látható, vasárnap 20 órakor, a fesztivál záróeseményeként pedig egyedülálló módon hat nemzetközileg is elismert magyar divattervező együttesen mutatja be kollekcióit. A WAMP és a Marie Claire a „hordd magyar tervezők ruháit” gondolat jegyében a USE, a Je Suis Belle, a Nanushka, Konsánszky Dóra, az Aan Tuan és az Artista kollekcióit vonultatja fel a kifutón.

Péntektől tehát irány a Gödör, addig pedig: játék!

Csütörtök este 7-ig még lehet játszani: Nem kell mást tenni, mint három embernek továbbküldeni  http://nl.wamp.hu/ linket, negyedikként cc-ni a hollandjatek@wamp.hu emailcímet, a tárgyban pedig beírni az NL feszt február 22-24. A beérkezett címek között három nyereményt sorsolunk ki.

Nyeremények:

  1. Kuti Kriszta magyar ötvös 40 000 Ft értékű ékszerkollekciója
  2. Janske Megens holland designer 70 000 Ft értékű táskája
  3. Jet Mous holland designer  50 000 Ft értékű kerámia vázája

A nyeremények designereiről és alkotásaikról honlapunkon még több megtudható. A sorsolás eredményét és a nyereményeket az NL feszten hirdetjük ki 2008. február 23.-án 18 órakor, a MEXX divatbemutató előtt a Gödör Klubban, az Akvárium teremben.

Részletes program: http://nl.wamp.hu/

A belépőhöz mindenki WAMP táskát kap ajándékba

További információt találsz még:
http://www.wamp.hu/

http://www.lowfesztival.hu/
http://www.hg.hu/
http://www.mexx.com/
http://www.philips.hu/

és az EXIT mellékletben

További támogatóink:
http://nl.wamp.hu/partnereink