március 2007

A WAMP legközelebb 2007. március 25-én jelentkezik, a Jövő Háza Fogadóban. A vásár 10.00 órától 18.00 óráig látogatható.
Témánk a Design és Gasztronómia

A Lakástrend és design kiállítás után, márciusban másodszor jelentkezik a WAsárnapi Művész Piac. A helyszín változatlanul a Jövő Háza Központ Fogadója, idén utoljára téli helyszínen.

A februári WAMP sikerén felbuzdulva a 90 kiállító művész mellett más különleges programokkal is szeretnénk a régi és az új WAMPolók figyelmét felkelteni:a délutáni beszélgetésekhez ezúttal MobilSofa kanapékból készült chill out sarok várja a látogatókat. 14 órától közkívánatra újra zenél, és színesíti a piac életét a Lushlife Lounge Session: Dj Konrad.

Márciusi témánk a gasztronómia, aminek keretében a design és a gasztronómia közötti kapcsolódási pontokat keressük:

Külön standon lehet majd találkozni a Radiocafé Késői Szüret című műsorának vezetőivel a  WAMP helyszínén. A hely egyben egy izgalmas borkóstoló helyszínéül is szolgál, ahol a borválogatás a cimkék alapján történik.

Megismerkedhettek még La Petite Française szinte kizárólag francia finomságaival. Azok számára akik kedvelik az ötletes édességeket, a sajtokat, a mustárokat, illetve a terrine-eket kihagyhatatlan!

 

 

Megcsodálhatjuk az ázsiai ízek dobozba zárt világát a Tuk-Tuk jóvoltából.

Rátkai Zsuzsa textilművész pedig egy modern asztalterítéket varázsol a WAMP helyszínére.

 

 


Délután 14 órától kreativ gyereksarok várja a kicsiket.

Minden WAMPolni vágyót szeretettel várunk!

Még egy jó hír: megújult a WAMP honlap!

Következő WAMP már kinti helyszínen lesz április 22-én!
Mivel ez egyben a Föld napja is, témánk a Recycling design!

www.wamp.hu