karácsonyi wamp

2 napos karacsonyi WAMP - 2007. december 15-16. szombat-vasárnap, 10.00 - 18.00 óráig
Gödör Klub, akvárium terem

A szokásos téli helyszínen, 2 napig jelentkezik az idei utolsó, karácsonyi WAMP.

2007 tizenkettedik, évzáró WAMPja a közelgő ünnepekre való tekintettel 2 napos és a karácsony jegyében telik. A szokásosnál jóval több alkotó és kiállító, gyereksarok és rengeteg ajándékozásra váró tárgy várja a látogatókat.

Alig tíz nappal az ünnepek előtt kiváló lehetőség, hogy ajándéklistánkon egyre több név mellé rakhassunk egy nagy, kövér pipát - keressünk bár újraértelmezett tárgyakból (pl. sajtreszelőből) készült hangulatos asztali lámpát (theFizzer), szokatlan anyagokkal kombinált ezüstékszereket (Máté Eszter), gyerekkorunk színes, elnyűhetetlen bádogjátékait (Szupernova) és kísérőnek természetesen egyedileg festett, bájos karácsonyi üdvözlőlapokat (Róth Anikó).

A ruhapróbáláshoz a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) építészének, Vidó Nórának a WAMP számára készült alkotását lehet használni, ami egy, a budai Skála darabjait felhasználó öltözőfülke. A fülke Bécs után Budapesten a novemberi WAMPon debütált a kiállítási különteremben, és most végre birtokba vehetik a WAMPolók.

A karácsony előtti rohanás ellenszereként DJ Elliot biztosít stresszűző zenéket, aki stílszerűen bakelit lemezből készült órákat szokott árulni a WAMPon. És persze ezúttal sem maradhat el a gyerekeknek szánt kreatív sarok.

A Philips Divat Szigeten pedig smink és stílustanácsadás. Kipróbálhatod a legkorszerűbb ionos mélygőzölés funkcióval ellátott Philips vasalókat is. Sőt, ha helyben WAMP pólót vásárolsz, akkor egy Swarovski kristályokból kedved szerint kirakott mintát vasalunk rá.

Ez lesz tehát az idei utolsó WAMP, mindenkinek jó WAMPolást, design-os ünnepeket, BÚÉK és találkozunk 2008-ban! Januárban ne gyertek, de február 22-23-24-én három napos holland-magyar design fesztivállal nyitjuk az évet a Gödör klubban!

Még egy hír a WAMP nemzetközi szerepléséről: november 30-án és december 1-jén részt vettünk a Berlini Collegium Hungaricum megnyitóján, ahol az Ungarisher Akzent záróeseményének keretében design szobát alakítottunk ki.

A design shop-ban 10 WAMPos tervező táskáit mutattuk be és egy interaktív üzenőfalat hagytunk magunk után.

Erről részletesebben megújult honlapunkon olvashatsz!