POP UP WAMP az ART Pikniken

Ismét a gasztronómia és a művészet találkozik Pannonhalmán június 10-11-én az ART Pikniken. Az egyedülálló művészi gasztroshow a kulináris élvezeteket vegyíti a vizuális kultúrával, az ország sztárséfjeinek közreműködésével. Az ART Piknik a legjobb hazai éttermek részvételével, izgalmas ételekkel és ízekkel vár Titeket Pannonhalmán, és ezúttal ennek a WAMP is részese lesz. 
 

Az ART Piknik egy olyan egyedülálló fesztivál, ahol a csúcsgasztronómia és a művészet találkozik, különleges helyszínen, különleges koncepcióval teremtve egyedülálló atmoszférát.

Az ART Piknik kiállítói az ország legelismertebb éttermei és vendéglátóhelyei. A top kategóriás éttermek olyan gasztronómiai kínálatot vonultatnak fel, amilyennel egy helyen, egy időben ritkán találkozhatunk. A fesztiválnak az elmúlt években sikerült nemcsak megtartani, hanem tovább emelni a színvonalat: mára elértük, hogy Michelin-csillagos éttermek és séfek látogatnak el Pannonhalmára.

Idén először a POP UP WAMP is csatlakozik az eseménysorozathoz június 10-én szombaton 12:00-19:00 óráig.

Miért POP-UP WAMP?
Idén különleges helyszínekre is elvisszük a WAMP érzést, jártunk már Veszprémben a Gizella Napok Összművészeti Fesztiválon, Sopronban, a Szigligeti Várudvarban vagy a Múzeumok Majálisán a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében a POP-UP kitelepüléssel. Ilyenkor nem a megszokott méretű vásárunkkal találkozhatnak az érdeklődök, hanem kevesebb alkotóval mutatjuk be a hazai designvásár életérzését!

Kik lesznek a kiállítóink Pannonhalmán? Mutatjuk:

Várunk benneteket június 10-én 12:00-19:00 óráig Pannonhalmán, az ART Pikniken!

Partnereink