Újabb WAMP kiállító a Part Studioban - VAN Design

Április hónapban a VAN design költözik be a Part Studio-ba. A Part Studio decembertől kezdődően minden hónapban egy vendégtervezőt is bemutat, aki a WAMP kiállítói közül kerül kiválasztásra, ezzel lehetőséget biztosítva egy újabb alkotónak a bemutatkozásra. Április hónapban a VAN design márka költözik be.

Ismerjétek meg egy kicsit a márkát:

EGYSZERŰSÉG - TERMÉSZETESSÉG - TÖKÉLETLENSÉG, ez a 3 szó jellemzi leginkább a VAN Designt. A Part Studioba pólókat, pulóvereket, tornazsákokat találhattok áprilisban a márkától. 

“Ócsai Anett vagyok, a VAN Design szülőanyja. Egerben végeztem képi ábrázolás szakon, természetművészet szakirányon, előtte pedig Kecskemétre jártam grafikai képzésre. A márkámban harmonikusan ötvöződik ez a két irány, így született meg a VAN Design Clothing.

A természettel közösen dolgozunk, 2018 óta hozunk létre nyomatokat különböző viseleti darabokra. A cél hogy az utca embere elérhető áron, de egyedi darabokat hordhasson, melynek üzenete is van.

A természet alkot, a VAN Design megörökít

A márka név eredete maga az aktualitás. A jelen, a most, ami VAN. Minden print a mai világ egy nyomát őrzi.

Számunkra a szépség a természetben rejlik. Célunk felhívni a figyelmet ennek szépségeire, naturálist alkotni nemcsak anyagában, designban, hanem szellemiségében is. Ha ezen gondolatokkal te is hasonlóan rezdülsz, jó helyen jársz.

Viseld a természet egy darabját!”

A VAN Design termékeit április 30-ig találjátok meg a Part Studioban.

https://vandesignclothing.hu/

https://www.facebook.com/vandesignclothing

-----------------

Cím: Part Studio, 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16, az udvarban balra

Facebook: https://www.facebook.com/Partstudio.Budapest

Instagram: https://www.instagram.com/partstudio.budapest/

 

Partnereink