Tavaszi újdonságok

A WAMP design vásár március 12-én újra beköltözik a Bálna Budapest 1. emeletére, ahol magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy vagy fotó. Az év első WAMP-ja a tavaszi kollekciók, az új darabok színhelye lesz, ezek körül mutatunk most be párat:

Zemse új ezüst ékszerekkel készül a március 12-ei WAMP-ra. A korábbi lávaköves kedvencek mellett, új mini deco fülbevalókkal és gyűrűkkel várja a letisztult fazonok kedvelőit. 

https://zemse.hu/

A Bibeton márkánál színes szettek, fülbevalók és dupla gyűrűk találhatók a tavaszi kollekcióban.

 
 

Bibiart Bags új kollekciója a 'Frida Floral' darabjai - melyet FridaKahlo virágai inspiráltak - is debütálnak a WAMP-on: tornazsák, háti táska és övtáska is készült ebből a különlegesen szép virágos anyagból. Az övtáska, mint új táska fazon is nagy hangsúlyt kap, többféle színben és mintával is találkozhattok majd. 

https://www.bibiartbags.com/

Virágminta jelenik meg a JunE Artbox új kollekcióján is. Vadvirágos tavaszi kollekciójuk mintáját táskákon, pénztárcákon és asztali lámpán láthatjátok viszont. 

A POPARTBOX a ruhák mellett egy új termékkel üdvözöli a tavaszt! Az eddig közkedvelt nagy párnák mellett, takarókat is készítettek. Szuper puha otthonra fel!
 

https://popartbox.hu/

A Stampp márkámnál a hold mintás ékszerekből érkeznek tavaszi újdonságok!

https://stamppjewelry.com/

NAOmia tavaszi kabátokkal, blézerekkel, mellényekkel készül a vasárnapi WAMP vásárra, de kisebb újdonságokat is találhattok majd nála maradék selyem anyagokból! 

https://www.facebook.com/naomiadresses

100 hazai kiállítóval várunk benneteket vasárnap!

WAMP Bálna Budapest 1. emelet
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
2023. március 12. vasárnap
10:00 – 18:00
A belépés ingyenes!

Facebook esemény: https://fb.me/e/2D4QbjEN1

 

 

Partnereink