Újabb WAMP kiállító a Paloma Studioban - By Begovics

Begovics Bernadett By Begovics márkájával költözik be a Paloma Studioba februárban.

Bernadett 3 éves kora óta tudja, hogy divattal szeretne foglalkozni. “A gimnázium alatt fogalmazódott meg, hogy a kiegészítők jobban érdekelnek a ruháknál, és a bőr lesz az én alapanyagom.” Ez így is lett, 2014-ben diplomázott a MOME textiltervező szakán. By Begovics márkája 2019 decemberében indult el.

A Bernadett által készített táskáknak 2 fő koncepciója van:

  • funkcionális díszítés

  • praktikus belső kialakítás

“A díszítésem a hagyományos, magyar zsinórozásból inspirálódott. A 2D mintát átfordítottam 3D-be és funkciót is adtam neki. Olyan részeken fut, ahol szükség van a táska összeállításához, és nem mellesleg egyedivé teszi a termékeimet.”

https://www.facebook.com/bybegovics 

https://www.kolokolo.hu/by-begovics-designer-taskak/begovics-termekek

 

A Paloma Studio decembertől kezdődően minden hónapban egy vendégtervezőt is bemutat, aki a WAMP kiállítói közül kerül kiválasztásra, ezzel lehetőséget biztosítva egy újabb alkotónak a bemutatkozásra. Február hónapban a By Begovics márka költözik be.

Cím: Paloma Studio, 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16, az udvarban balra

Facebook: https://www.facebook.com/Palomastudio.Budapest

Instagram: https://www.instagram.com/palomastudio.budapest/

By Begovics a WAMP-on

A márka indulása a 2019-es karácsonyi vásárokra lett időzítve, és ha nem is minden vásáron, de Bernadettel több vásáron is találkozhattak a látogatók.

“A legutóbbi alkalomnak köszönhetően Amerikába is eljutott az egyik táskám.” - Bernadett a By Begovics márka megálmodója.

 

Partnereink