Legyél te is WAMP kiállító

Hogyan lehetsz te is a WAMP részese? Eláruljuk!


Mi a WAMP?
A WAMP egy olyan design vásár, ahol magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság. A WAMP egy olyan közösségi hely, ahol találkozhat egymással alkotó, vásárló, fiatal, családos, kreatív szakember és érdeklődő laikus, ezáltal a dizájn nem egy elvont művészeti fogalomként jelenik meg, hanem egy izgalmas lehetőség, ami becsempészhető az emberek mindennapjaiba. A WAMP Magyarország egyik legnagyobb és leghosszabb ideje designnal foglalkozó magánkezdeményezéseként kiemelt hangsúlyt fektet az általa közvetített társadalmi felelősség- és értékvállalásra is: a fast fashion és a plázák ellensúlyozójaként egy fenntartható, emberközpontú alternatívát teremt havi rendszerességű vásáraival.
 
Jelentkezés a WAMP-ra
Te is alkotó vagy? Szívesen kipróbálnád magad a legnagyobb magyar design vásáron? Ezt kell tenned hozzá!

1. Regisztráció
Első körben regisztrálnod kell a WAMP oldalán, ami egy bemutatkozásnak felel meg. Természetesen vannak kötelező elemek, amiket meg kell adnod (márkanév, kapcsolattartó adatai, bemutatkozás, logó, stb.), de célszerű a weboldaladat, Facebook oldalad, Instagram oldalad, és a többi social media oldaladat is ismertetni. Minél részletesebben mutatkozol be, annál jobb, hiszen ez alapján fogjuk eldönteni, hogy jöhetsz-e a WAMP-ra.

https://wamp.hu/hu/jelentkezes

2. Elbírálás
Sikeres regisztráció esetén a megjelenő felületen szerepel, hogy a kiállító jelentkezése zsűrizés alatt áll. A kiállító regisztrációjának és feltöltött termékeinek elbírálása során a WAMP zsűrije az alábbi szempontok figyelembevételével dönt:
  • innovatív
  • minőségi kivitelezésű
  • magyarországi gyártásúak a termékek
  • nincs hasonló koncepció a WAMP kiállítói között
A zsűrizés eredményéről a megadott e-mail címre küldjük az értesítést. Sikeres elbírálás esetén a kiállító a WAMP aktív tagjaként már tud jelentkezni a következő vásárokra.
 
Vásárok
A WAMP Design vásárok havi, általában egyszer kerülnek megrendezésre. A következő vásár március 12-én kerül megrendezésre a Bálna Budapest 1. emeletén. A tavaszi időszakot követően kiköltözünk a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjébe.
 
Milyen egy igazi nyári WAMP? Nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=v-H6VrWH2UM
 
A vásárok aktuális listáját, dátumait keres a weboldalunkon és a Facebook és Instagram oldalunkon:
 
WAMP Bécs
Tudtad, hogy Bécsben is van WAMP? Van bizony! A bécsi WAMP a késő tavaszi időszaktól a kora őszi hónapokig tartjuk, amíg jó idő van, hiszen a bécsi WAMP szabad ég alatt kerül megrendezésre a MuseumsQuartier főterén Bécs szívében.
Amíg a magyarországi WAMP a hazai alkotók színtere, addig a bécsi wampokra bármilyen nemzetiségű alkotót várunk szeretettel!
Regisztrálj: https://wamp.at/
 
 

 

Partnereink