Ajándék ötletek karácsonyra - vásárolj hazai alkotóktól!

Az ajándékválasztás soha nem könnyű feladat. Megtalálni azt, ami a másiknak igazán boldogságot okoz, amit régóta szeretne, amire régen vágyik. Ha hazai alkotótól kapja az ajándékot nem csak az ajándékozottnak okozhat örömet, hanem annak is, aki vásárolja azt, és nem utolsó sorban az alkotónak is!

A WAMP célja a hazai alkotók megismertetése, a hazai designerek támogatása, egy olyan állandó esemény biztosítása számukra, ami az alkotónak és a vásárlónak is egyaránt egy élményt ad. A december kiemelten fontos időszak, így három vásárral is készülünk: december 4-én, 11-én és 18-án. Mindhárom vásáron több, mint 120 kiállítóval találkozhatnak a vásárra látogatók, tőlük szemezgetünk most ajándék ötleteket!

Marcus Goldson nem tipikus karácsonyi képeslapjai

Marcus Goldson festő és illusztrátor, aki a 90-es évek elején jött Budapestre, és azóta is Magyarországon él és dolgozik. Vízfestékkel örökíti meg a jellegzetes magyar pillanatokat, amit a magyarok és külföldiek is nagyon szeretnek. Marcus feleségével, Ildikóval a budapesti stúdiójukban dolgozik. Mind a három decemberi vásáron válogathatsz termékeik közül.

https://marcusgoldson.co.uk/

Természetbarát kozmetikumok

A Neonature Cosmetics termékeivel mind a három decemberi vásárunkon találkozhattok. Ráadásul szuper csomagajánlattal is készülnek a karácsonyi időszakra:

"Száraz érzékeny bőrök támogatására fejlesztett arcápoló csomagajánlataink:

1. Éjjel-nappal természetes törődés csomag: 1 db Calming Day, 1 db Calming Night. 14.280 helyett 11.990 Ft.

2. Minimál Bőrápolási csomag: 1 db Calming Day, 1 db Calming Night, 1 db Calming Arclemosó 18.970 helyett most 16.490 Ft.

3. Nappali hidratálás csomag: 2 db Calming Day 13.380 helyett 10.990 Ft.

4. Gazdag tápláló csomag: 2 db Calming Night 15.180 helyett 12.990 Ft."

https://neonaturecosmetics.com/

Nőknek szóló bőr ajándék

Tálosi Adrienn az Audrey Leather Goods márka megálmodója. Egyedi kisszériás bőr táskákat és kiegészítőket készít. 

“Célom, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva, olyan stílusos öltözék kiegészítőket készítsek, melyek az aktuális divat trendektől függetlenül, sokáig hordható és praktikus darabok legyenek.” Az Audrey Leather Goods standját is mindhárom decemberi WAMP vásáron megtaláljátok 10:00-18:00 óráig.

https://audreyleathergoods.hu/

2023-as naptár Tímea Kitti Illustration-tól

Kitti illusztrál, illetve kézműves termékeket készít a grafikáimból. Csodás füzeteket, matricákat, képeslapokat készít, de mi most 2023-as naptárját ajánljuk figyelmetekbe.

“Egyszerre minimalista és díszes: szeretettel mutatom be a 2023-as 3D-s mandalanaptáram! 12 saját tervezésű, egyedi mintára vágott lap, egy borító és két hátlap – melyből egy kávéval színezett. A naptárlapokat madzaggal fogtam össze, így bármikor tetszőlegesen átrendezhetőek, variálhatóak a lapok és a hátterek. És mivel sok a fehér rész, marad hely arra is, hogy a legfontosabb információkat fel lehessen jegyezni minden hónapnál.”

https://timeakittiillustration.hu/

A decemberi WAMP-okra a belépés 500 Ft, amely a workshopokon beváltható. A workshopokat folyamatosan frissítjük!
Részletek a www.wamp.hu oldalon érhetők el.
A belépő kupon összegből vásáronként 3 közhasznú szervezet kiállítási lehetőségét is támogatjuk!
 

Partnereink