Hangolódj az őszre - ezeket a magyar termékeket szerezd be hozzá!

Sokunk kedvenc évszaka az ősz. Nem véletlen! A reggeli csípős, ködös időben belebújhatunk a legpuhább, legmelegebb kardigánba, kötött pulcsiba és felmelegedés gyanánt ihatjuk a finom kávékat és teákat. Otthon a takaró alá bújva előkerülnek a régi kedvenc filmek és a finom sütik! Most mutatunk pár olyan magyar alkotót, akiknek termékeivel megszínesíthetitek ezeket az őszi napokat, és amikkel talán azok is jobban megszeretik az őszt, akik eddig nem kedvelték.

Dr Honey - tarolt az USA-ban a magyar hársméz

Bizony, a Dr Honey hársmézét a világ három legfinomabb fajtaméze közé választották 2022-ben az USA-ban megrendezett világbajnokságon, de ennyivel nem érték be, s a Great Taste Awardon Londonban is 3 termékükkel nyertek díjat idén. A Dr Honey alapítója, Andrea, szülei mellett gyermekkora óta foglalkozik méhészettel és 2014-ben megalapította a Dr Honey-t. A márka elkötelezett a méz minőségi paramétereinek megőrzésében, s emellett egy jól átgondolt, kortárs dizájnnal is megörvendeztetik fogyasztóikat. 

A világ 3 legfinomabb fajtaméze közé bekerülni komoly kihívás, de ez a díj nem volt előzmény nélkül, hiszen mézeik évek óta sorozatban nyerik a rangos nemzetközi díjakat. Már elmondhatják magukról, hogy a nemzetközi vevőkör is felfigyelt a termékekre, és egyre jobban bíznak a Dr Honey által képviselt minőségben. Mézeiket nem hőkezelik és nem ultrafiltrálják, mivel ezek hatására a méz elvesztené mindazon élettani tulajdonságát, amiért a fogyasztók a mézet vásárolják. A méz a benne található vitaminok, ásványi anyagok, makro- és mikroelemek, s elsősorban enzimjei révén évszázadok óta egyedülálló egészségmegőrző táplálékként szerepel étrendünkben, de ajánlják mindazoknak is, akik pusztán édes, de egészséges csemegére vágynak. 

Válogassatok a csoda mézek közül a weboldalon https://drhoney.hu/, vagy személyesen október 9-én a WAMP Design vásáron.

CandleMap - az őszi illatokért

A CandleMap egy családi vállalkozás, ami 100%-ban vegán szójagyertyákkal foglalkozik. Miért jó választás a szójagyertya? A szójaviaszra használatával nem károsítod a környezetet. A paraffin égése közben káros anyagok szabadulnak fel. A szójaviasz égetése során nemhogy káros anyag nem keletkezik, hanem negatív ionokat szabadít fel az égés során. A pollen, a por, és a levegőben lévő egyéb szennyező anyagok pozitív töltést hordoznak. A szójaviasz gyertya égése során hatástalanítja ezeket, így tisztítja a levegőt. A légtisztítók és a vízszűrők is használják ezt hatékony negatív ionos technológiát. A szójaviasz gyertyák a paraffinos társaikhoz képest ráadásul dupla annyi ideig égnek. Ez azért van, mert a szójaviasznak alacsonyabb az olvadáspontja, így a viasz égés során tovább tart. Plusz ráadás, hogy az illatanyagok is intenzívebben érezhetők emiatt. 

De a CandleMap azokra is gondolt, akik nem gyertyát égetnének, hanem állandó illatra vágynak, erre megoldás a virágdiffúzor. 

Az CandleMap őszi kollekció illatai:

- Pumpkin Spice - sütőtök, karamell, tonkabab

- Apple Pie - a legfinomabb almás pite

- Black Cherry - fekete cseresznye, édes, mély illat

- Fall In Love - szilva, füge, narancs, szegfűszeg, vanília, tonkabab

Az októberi WAMP vásáron már a téli illatokat is elérhetitek: mézeskalács, diótörő, egy fűszeres narancsos illat és gránátalma, és természetesen a fenyő illat. 

Gyertek és keressétek a finom illatos standot október 9-én a WAMP-on!

Ennél cukibbat nem találsz!

Andy a Soadyart megálmodója, aki maga tervezi és gyártja a termékeit. A márkánál ékszerekkel találkozhattak először a vásárlók, aztán szép lassan elterelődött az irány a grafikák felé és most már a papír termékeké a főszerep. Andy termékeivel mindig igazodik az aktuális ünnepekhez, évszakhoz, így az őszi cukiságok sem maradhattak ki a repertoárból. 

Őszi termékei között rengeteg printet, könyvjelzőt, kitűzőt, jegyzettömböt, matricát, boritékot, csomagoló matricát és ajándék matricát is találhattok.

Nézelődjetek a Soadyart weboldalán: https://soadyart.hu/, személyesen pedig a WAMP-on.

Otthoni alkotás - a népszerű makramé technikával

A hidegebb, esősebb idő beköszöntével végre az otthoni alkotások is nagyobb teret kapnak. A bekuckózást már nem csak a filmezést, olvasást jelentheti, hiszen egyre népszerűbbek a DIY dobozok, amiket már magyar alkotóktól is beszerezhetünk!

Az anifactory márka 3 féle makramé “csináld magad” dobozt kínál vásárlóinak: készíthettek makramé poháralátétet és kétféle virágtartót. Magyar kenderfonalat is vásárolhattok Aninál, de ha valaki nem szeretne önállóan nekikezdeni az alkotásnak, akkor egész évben várja makramé workshopokkal az érdeklődőket. 

Nézzetek szét a weboldalon, vagy keressétek az anifactoryt az októberi WAMP Design vásáron.

https://www.anifactory.hu/

Látogassatok el a következő WAMP Design vásárra október 9-én vasárnap!
10:00-18:00 óráig ingyenes belépéssel, több mint 80 alkotóval várunk a Millenáris D épületében
További információ az eseményről: https://fb.me/e/5F0RAe8mi
 

Partnereink