Multifunkcionális, ötletes divat - szeptember hónap tervezője: sulyandesign

A sulyandesign-t sokan a Budapest kollekciója miatt ismerik. Sulyan Zsuzsanna szerette fotózni Budapestet, épületeit, látványosságait, aztán gondolt egyet, és megtervezte a BUDAPEST by sulyandesign elnevezésű textilt, amelyből készült kardigán, körsál és nemrég befutott a hátizsák is. A Budapest volt az első saját tervezésű minta, most már a harmadik készül. Ismerjük meg jobban a márkát!

“Mindenki állt már tétován az ajtóban reggel, hogy vigyek magammal kabátot/kardigánt, vagy sem? Este lesz valami program és már nincs idő munka után hazaugrani átöltözni, de kéne valami hasznos kiegészítő. Esetleg a légkondis irodában ma is meg fogok fagyni érzés is megvan? Például ezekre a problémákra adunk megoldást ruháinkkal. Ha megvan a megfelelő termék ezután már csak ki kell választani a kedvenc színkombinációban.” - mesélte Zsuzsa.

Multifunkcionális öltözék.

A sulyandesign 2013-ban indult egy többféleképpen használható felső ötletéből.
A márka termékei kivétel nélkül többféleképpen használható, egyszerű és praktikus darabok. Mindenkinek az az érzése, hogy ezek pofon egyszerűek, mégis stílusos, rafinált öltözékek, amik nem jönnek szembe velünk. 

Zsuzsa a multi világából lépett át, és alkotta meg saját márkáját. Közgazdászként a controlling területen dolgozott és ez a háttér a mai napig sokat segíti a vállalkozásában, a startégiától a webáruház fejlesztésig, a tervezéstől a kapcsolatépítésig. 

A férfiak és cégek meghódítása 

Zsuzsa nem elégszik meg azzal, hogy a nők imádják a ötletes darabjait, a férfiaknak is készít elegánsabb, vagy sportosabb sálakat és kétoldalas sapka-sál szetteket. További újítás a márkánál az is, hogy bárkinek készítenek saját céges arculatának megfelelő mintát, abból sapkát, sálat, kardigánt, de hátizsákot vagy bevásárló táskát is. Így készülhet formabontó céges viselet, vagy márkázható termékek céges partnereknek, munkatársaknak. 

Saját minták 

A Budapest kollekció mintája volt az első saját tervezésű minta. “Budapest nagy kedvencem, nagyon szeretem a sokszínű építészetét. Amikor kitaláltam, hogy a fotóimból készüljön anyag hetekig jártam a várost és fotóztam mindenfelé. Tudtam már melyik napszakban melyik rakpart házait érdemes fotózni a fényviszonyok miatt. Szubjektív válogatás kelt életre az anyagon, az én Budapestem. Nagyon sokan viszik ajándékba külföldre és most már évek óta a turisták nagy kedvence is.” - Sulyan Zsuzsa 

A Budapest kollekcióban találkozhattok kardigánokkal és körsálakkal. 

https://sulyandesign.hu/budapest-by-sulyandesign/ A Budapest kollekció.

Zsuzsa második saját tervezésű mintája az arcos névre hallgató minta volt, a harmadik pedig most debütál a következő vásárunkon. “Legújabb anyagba álmodott mintám a palóc gyökereimre utal. Gyerekkorom óta rajongok a régi ruhákért. Nagymamáim gyönyörűen hímeztek és féltve őrizték a régi ruhákat, használati tárgyakat. A palóc színvilág elég minimalista, alapvetően kék, piros és fehér színekkel operál. A mintát sokáig kerestem, míg a Palóc múzeumban találtam rá az igazira! Eredetileg egy díszes törölközőn, egy szerelmes üzenet mellett jelennek meg ezek a piros és kék motívumok. Ez adta az ötletet, hogy az eredetileg pamutvászonra hímzett mintából digitális print legyen viszkóz anyagon.” - Zsuzsa.

A szeptember 11-i WAMP-on már a nagyközönség is láthatja az új mintával készült kardigánokat és hátizsákokat. 

Az új palóc minta. 

sulyandesign a WAMP-on 

A sulyandesign-nal 2014 óta találkozhatnak az érdeklődők a WAMP-on, idén Zsuzsa minden vásáron ott volt, standja előtt mindig nagy az érdeklődés. “A remek hangulaton túl az egyik legjobb kapcsolódási pontom a vásárlóimmal. Sokféle közönség megfordul a Wampon, ami nekünk kiállítóknak óriási lehetőség, hiszen élőben kapunk azonnal visszajelzést. A visszatérő vásárlók mosolya pedig mindent megér!” Szeptember 11-én a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében találkozhattok ismét a sulyandesign-nal, ahol már az új mintából készült darabokat is megnézhetitek.

Sulyan Zsuzsanna

Partnereink