A Hónap tervezője októberben EditMabo Jewellery

további képek a galériára kattintva

 

A Hónap tervezője októberben EditMabo Jewellery

 
 
Az EditMabo márka, idén jelent meg a WAMP kiállítói között, melynek kínálatában egyedi tervezésű és kivitelezésű kézműves ékszerek között válogathatunk. A kézműves alkotások között nem található két teljesen azonos darab. Az ékszerek anyagukat tekintve ezüstből, aranyból, féldrágakövekből, drágakövekből illetve természetes anyagokból készülnek.
 
 
Hogyan lehetne leírni a munkáid stílusát, egyedi karakterét?
Igyekszem olyan stílust képviselni, ami könnyen hozzám köthető és kicsit eltér az általánostól. Remélem ez sikerül, ezért is tetszik a Wamp keretein belüli értékesítés, mert a vásárlókkal való személyes találkozás során a visszajelzések, vélemények sokat segítenek abban, hogy tudjam jó-e az irány, amiben haladok.
 

Hogyan tervezel?

Tudom, az lenne az igazi, ha azt mondanám, hogy átgondolom és precízen papír alapon rengeteg terv születik, mire kikerül valami a kezeim közül, de ez többnyire nem így történik. Egyszer csak jön a gondolat és ha műhely közelben vagyok, akkor azonnal rohanok, hogy belekezdjek, mert rögtön látni szeretném a végeredményt.
A legtöbb ötlet elalvás elött születik, ezért van az éjjeli szekrényemen egy tervező, amibe gyorsan felírom, hogy nehogy reggelre kimenjen a fejemből.
 

Milyen szempontok lebegnek előtted egy-egy tárgy tervezésekor?

A fő szempont, hogy elnyerjem a vásárlóközönségem tetszését. Talán ez a legfontosabb. Persze legyen izgalmas, kicsit különleges, kicsit más és nyerje el az én tetszésemet is.
 

Mit tartasz a legnagyobb sikerednek?

Ha egy tárgyra vonatkoztatom ezt a kérdést, akkor mindenképp az egyetlen férfi ékszeremet tartom a legkülönlegesebbnek, ami a „lazy tie” nevet viseli. Az első darab díjazott lett, ami rámutatott az „ékszer” létjogosultságára. Szerintem ez egy minden szempontból különleges darab, legfőképpen azért, mert ilyet, ebben a
formában még senki nem prezentált, így ezt teljes egészében magaménak tudhatom.
 
Ha az élet más területére vonatkoztatom a kérdést, akkor azt hiszem a családom a legnagyobb elért sikerem, egy támogató, mindig bíztató, férj és két szuper jó fej kamaszfiú, imádom velük az életet és azt a szabadságot, amit ez a pálya adott nekem.
 

Melyik a kedvenc darabod?

Azt hiszem leginkább a pipacs gyűrűimet szeretem, bár a téli ékszerekben is benne van az, amit ritkán találok meg más ékszerekben. Egy kis humor, és a játékosság, alkotás közben a gyermeki énem is tud örülni egy-egy szánkós, hóemberes varázslatnak.
 

Mit szeretnél elérni, milyen cél lebeg előtted?

Azt, hogy az EditMabo név hallatán jó érzés töltse el az embereket és ha valami különlegeset keresnek, jusson eszükbe, hogy nálam megtalálhatják. 
 

Mire készülsz, min dolgozol éppen?

Ezüst karácsonyfadíszeket komponálok, természetesen kicsit, olyat, ami visszarepíti az embert a gondtalan gyermekkorba. 2022-re pedig egy különleges „lazy tie” kollekcióval készülök.
 
+

Mi az a „lazy tie”?

A férfiak életét megkönnyítő, frappáns megoldás a nyakkendő csomózás kiváltására. Egy elegáns viseletet tökéletessé varázsló nyakkendő csomó. Csak különlegeseknek! 
 
 
 
szerk.: Gámán Zsuzsa
 
 
 

WAMP Design Vásár

Bálna Budapest / 2021.10.24.

1093 Budapest Fővám tér 11-12.
 
 

Partnereink