Gabo Szerencses - Spontán és felhőtlenül boldog

További fotók a képre kattintva a galériában /fotó: Rétfalvi Soma

 

 

Gabo Szerencses - Spontán és felhőtlenül boldog

 

Ismét fehérbe borult a város, ilyenkor érdemes kihasználni az időt és sétálni egyet, mert egészen más arcát mutatja meg nekünk. Így tett Gabo Szerencses is, aki egyik reggel úgy döntött, hogy engedélyez magának egy kis erdei sétát. 

"Tudatosság az idei mottóm, fókuszáltabban kihasználni az időmet, ezért a sétához, pár terméket összeszedtem a boltból és a reggeli ruhapróba után felnyargaltam az erdőbe. A város is szép arcát mutatta épp. Újra gyereknek érzem magam mindig, mikor leesik a hó. Pont ilyen volt a fotózás is, spontán és felhőtlenül boldog. Sétáló kutyák, kipirult arcú emberek, nyugalom és boldogság. Egyszerűen csak örülni apró dolgoknak! " 

Az “Y”-táska kollekció, egy kisebb hátizsák fazonnal bővült, melyet a városi hétköznapokra és apró kirándulásokra tervezett. Sok zseb és funkcionàlis lehetőségek is találhatóak ebben a táskában, például kulcstartó karabiner, hogy mindig megtaláljuk a kulcsunkat, az elején elhelyezett pánton átdobhatjuk kardigánunkat, kabàtunkat, szabaddá téve kezünket, toll tartó hogy kéznél legyen ha kell. A bőr színeinek kiválasztásakkor a barnás, bordós, taupe színek domináltak, mint a régi szőnyegeké. De megtalálható köztük merész ezüst és bronz metál felületű is.
 

Irány a szabadba! Élvezzük a telet felhőtlenül boldogan és ne feledkezünk meg a stílusos kiegészítőkről sem! ;)

 

 

 

 

 

Partnereink