Stílus- és gardróbfrissítés a WAMP-on Gyulai Natáliával

Stílus- és gardróbfrissítés a WAMP-on Gyulai Natáliával

 

Gyulai Natália divattervező mindig is desiner szeretett volna lenni, hazai tanulmányaival párhuzamosan Helsinkiben is tanult és már az egyetemi évek alatt számos nemzetközi versenyen ért el sikereket. A NATI100%PUREIDEA márkát rögtön a Magyar Iparművészeti Egyetem(MOME) elvégzésének évében, 2000-ben alapította, azóta folyamatosan tervez egyedi női finomkollekciókat. Tervezőművészként számos elismerést és díjat tudhat magáénak, többek között elnyerte 2015-ban az Év Textilművésze Díjat is. 

NATI100%PUREIDEA slow fashion brand fő karaktere az újító anyagfelület-technikák kidolgozása izgalmas tematikus kollekciók keretében. Különleges felületű anyagai viselhető sziluettet kapnak, így válnak kedvenc darabokká vásárlói gardróbjában. Statement darabjai a városi casual-glamour elengedhetetlen részei, erős önálló modern nőknek szólnak. 

Szezonokon túlmutató kollekciói reagálnak a trendekre, de nem minden áron követik azokat. Keresi az újdonságokat, követi a trendeket és tanítja is stylist szakos hallgatóinak. A legtöbb tervezővel ellentétben nem bíz meg külön stylistot a fotózások megtervezésével és lebonyolításával, hanem a kollekciók kampányfotóinak stylingját is maga alakítja ki egy profi csapat segítségével. Az aktuális ruhakollekcióik mellett dolgozik színházaknak is, valamint image styling projektekben is részt vesz.
 
WAMP blog: Mióta foglalkozol személyi styling-al?
 
Gyulai Nati: A személyi styling már működésünk első pillanatától jelen van tevékenységeink között, hiszen privát vevőinkkel való foglalkozás elengedhetetlen része.
 
Wb: Hogyan zajlik egy stílus tanácsadás?
 
GyN:Természetesen stílustanácsadásra is lehet hozzánk időpontot kérni, amely igénytől függően személyre szabható pl. testalkatnak, életmódnak, munkakörnek megfelelő styling vagy színtanácsadás, gardróbrendezés, privat shopping. Leginkább a jól variálható ruhatár kialakítására van igény, magas minőségű termékekkel. A mi klienseink igénylik hogy ruhatárukban legyenek olyan csúcsdarabok amik nem jönnek szembe velük és azzal együtt hogy komfortosan viselhetőek egyedi markáns stílusjegyeket hordoznak.
 
Wb: Mik az idei trendek?
 
GyN: 2018 tavaszi nyári trendekben megjelennek az Extra texture - minden ami különleges anyagrátéteket mutat. A Wamp-ra mi is visszük legújabb kollekciónkat a téma jegyében - Ice cream-girl – a pasztell lányoknak, Denim Redux - farmerimádat, Trench dressing - kabátból ruha, Decent exposure - lírai ruhaköltemények, Crayola brigths - az ütős színek szerelmeseinek, Plastic fantastic - minden ami műanyag, Pencil skirt - az 50-es évek jegyében, Short order - a mini kedvelőinek.
 
A vásáron egész nap személyre szabott stílus- és öltözködési tanácsadáson vehettek részt, melyet Gyulai Natália a NATI 100% PURE IDEA divattervezője, és Zsurki Teodóra, a konsanszky divatmárka stylistja vezetnek a Mod'Art International Hungary divatiskola hallgatóinak közreműködésével. A tanácsadás során minden résztvevő megismerheti, a számára legelőnyösebb öltözködési trükköket, ruhafazonokat, színeket. A WAMP-os tervezők kollekcióiból kész szetteket is ajánlunk nektek, az egyes darabok pedig azonnal meg is vásárolhatóak közvetlenül a tervezőktől. 
 
 
Divatfotók : Almási J.Csaba, Hajdu András, Rózsa Erika; Portré fotó:Taskovics Dorka
 
 

WAMP - Mutasd magad! 

2018. 02. 25. Millenáris B
 

Partnereink