10 év / 10 tervező: Ducsai Judit

Ducsai Judit táskái és kiegészítői egyedi formaviláguk és finom, részletgazdag kidolgozásuk mellett a praktikus variálhatóság erényeivel is bírnak. Darabjait kifejezetten hétköznapi használatra tervezi, mert hisz abban, hogy kedvenc tárgyaink akkor okoznak örömöt, ha minden nap kézbe vehetjük őket. Táskái kezdetektől fogva megtalálhatóak a WAMP-on, Klocc táskakollekciója 2011-ben elnyerte a Magyar Formatervezési Díj diákkategóriájának különdíját is.
 
 
Első WAMP-om
 
Még az egyetem alatt hallottam róla, hogy van egy művészpiac ahol kipróbálhatom magam. Fogalmam sem volt, hogy mennyi termékkel és hogyan jelenjek meg, milyen szempontok alapján lépnek a standomhoz a vásárlók, de rettentően örültem, hogy már az első alkalommal nagyon sok visszajelzést kaptam, ami megerősített abban, hogy eladhatóak a táskáim.
 
Mit jelent nekem a WAMP
 
Nagyon sokat köszönhetek a Wampnak. Minden esemény megtanított valamire, amitől az évek alatt rengeteget fejlődtem. Most már tudom milyenek a vásárlóim, első kézből kapok információt milyen igényeik vannak egy-egy táskával kapcsolatban. Mivel tervezőként értékesítem a termékeimet, sokkal többet tudok mesélni egy-egy praktikus darabról, ami hozzáadott értékként a vásárlóim arcára mindig mosolyt csal. Másrészt pedig, ezek a vasárnapok alkalmasak kapcsolatépítésre, információcserére és ösztöntő beszélgetésekre a többi tervezővel.
 
Mit kívánok a WAMP szülinapjára
 
Hogy fejlődjön, és a tervezők, alkotók termékei még közelebb kerüljenek a vásárlókhoz, hogy beleláthassanak mennyi ötlet és munka van egy-egy termék mögött.
 
 
 
 

Partnereink