A hónap közönségdíja tervezője szeptemberben a SuziartBag

A kizárólag táskat kínáló márkát Kalmár Zsuzsanna alapította, aki négy gyermekes anyukaként 2010 óta foglalkozik ezzel. Ruhaipari szakember lévén, alaposan ismeri a textilgyártás minden csínját-bínját, így nem véletlen, hogy táskái csak nagyon jó minőségű designvásznakból, textilbőrből vagy valódi bőrből készülnek, sokféle fazonban és jól variálható kivitelben. Minden egyes darab saját tervezésű, sokszor a tervező saját maga is varrja őket. A mindig megújuló anyagkészlet lehetővé teszi, hogy egy-egy kombinációból valóban csak néhány darab készülhessen. Zsuzsi szokásához híven most is egyedi és vidám darabokat hoz majd, s természetesen vasárnap is ott lesznek legkapósabb kifordítható táskái, amelyek 2in1 darabként könnyedén igazíthatók az aznapi öltözékhez.

 

Milyen újdonsággal készülsz a soron következő vásárra?

Már készítem a kedvelt fazonjaimat új, őszi színekben, s hamarosan megjelenik a táskáimon a csipke, és a bársony mint igazi újdonság, és lesznek színes műszőrme modelljeim is.

 

Honnan merítesz inspirációt?

Engem elsősorban a színek motiválnak, ezért minden, ami színes, arra odafigyelek. Imádok utazni, megismerni más kultúrákat. Szeretem a különleges alapanyagokat, amikkel szívesen kísérletezek.

 

Milyen eredményeket értél el eddig, mire vagy a legbüszkébb?

Idén nagyon sok minden történt velem. Harmadik lettem az Év anyavállalata versenyen, és erre nagyon büszke vagyok, mivel először indultam.

Nemrég meghívást kaptam, és csatlakoztam a Part 12 Design Galériához, s végre elkészült a honlapom angol nyelvű változata is.

A legbüszkébb persze a négy gyerekemre vagyok, akik mellett mindezt elértem.

 

Mióta wampolsz?

2012 őszén zsűriztek be a WAMP-ra, azóta rendszeresen részt veszek.

 

Mit szeretsz a legjobban a designvásárban?

Elég sok vásárban vettem már részt, nemcsak itthon hanem külföldön is, a WAMP mégis a szívem csücske. A nyári vásároknak remek a hangulatuk, mindig szívesen megyek, nagyon szeretek a többi tervezővel és a vásárlóimmal beszélgetni, találkozni.

 

Mesélj el egy WAMP-hoz kapcsolódó, személyes történetet, amire szívesen emlékszel!

A legkedvesebb emlékem az első WAMP volt, amin részt vettem. Hosszú hetekig készültem rá, nagyon izgultam, vajon hogyan fogadják a táskáimat, nagyon fontos állomás volt ez a vállalkozásomban.

Különleges élmény volt számomra, amikor egy vak vásárló állt meg a standom előtt, és megkérdezte, mit lehet nálam vásárolni. Az Erzsébet téren pedig történt egyszer, hogy egy kedves külföldi vevőm az összes táskámat megvette, ami madaras textilből készült.

www.suziartbag.hu

Partnereink