Vasárnapig tart nyitva a WAMP pop-up store a MOM Parkban

Az adott témák legjobb hazai képviselői kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel szerepelnek majd. A Fashion prémium kategóriájú ruhákat, öltözék-kiegészítőket és táskákat, a Mini pedig gyerekruhákat, gyerekkönyveket, textil- és egyéb játékokat és sok más olyan tárgyat kínál majd, amelyek méltán igényt tarthatnak a legkisebbek és szüleik figyelmére.

A WAMP pop-up store kínálatában egyaránt helyet kapnak a komoly hazai márkák és a feltörekvő tehetségek termékei. A WAMP Fashion divattervezői közül ott lesz a már jól ismert csoport, az Artista, az Aquanauta, a Fehér Beatrix alapította Camou, valamint Szerencsés Gabo aktuális kollekciója. Jó néhány táskatervező is részt vesz a projektben: a Laoni míves kidolgozású munkákkal, Lengyel Zsuzsi színpompás praktikus modellekkel, Juhász Dóra pedig borítéktáskákkal, kesztyűkkel és új laptop és iPad tokokat tartalmazó Laptok szériájával jelentkezik majd. Két kalaptervező munkái is színesítik a WAMP Fashion szekciót: Bara Marianne elegáns, Schilling Kolos extravagáns darabokat hoz majd el, a Wildpastel pedig különleges plexi ékszerekkel készül.

A WAMP Mini szekcióból sem hiányozhatnak a gyerekruhák. A Lyn új stílust csempész a legfiatalabb korosztály ruhatárába, modelljeik kizárólag természetes alapanyagokból, limitált mennyiségben készülnek, így garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. A Cerkabella és a Csimota könyvkiadók olyan igényes tartalmú, művészien illusztrált gyermek és ifjúsági könyvek kiadásával foglalkoznak, amelyek egész biztosan kedvet csinálnak az olvasáshoz. A Kattuska formatervezett gyerekszoba kiegészítőkkel, a Manka pedig ellenállhatatlan textiljátékokkal várja a gyerekeket.

Az ünnepek előtt néhány különleges lakberendezési kiegészítővel is készül a WAMP. A főként üveg és porcelán felhasználásával készülő MLamp olvasó-, asztali- és állólámpái, Pongrácz Farkas rugalmas, fényáteresztő, hőálló műanyag lámpákat tartalmazó Plümo márkája, valamint Imecs Kata egyedi printekkel készülő bőrhatású párnái és puffjai egyedi karaktert csempésznek bármilyen enteriőrbe.

 

A vásárlási élményt idén jótékonysági elemmel is gazdagítják a szervezők.  A Levande Chocolaterie prémium kategóriás, kézműves csokoládéinak megvásárlásával az érdeklődőknek lehetősége lesz adakozni az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára.

A WAMP a tavaszi nagy sikerű válogatást követően hosszabb nyitva tartással jelentkezik, s a pop-up store működési elvét követve rövid ideig tartó, ám annál látványosabb megjelenésre számíthatnak a vásárlók. A helyszín karakteréhez és a brand arculatához tökéletesen illeszkedő, mégis formabontó installáció a MOM Park földszintjén az információs pult mellett kap helyet.

Nyitás: november 28. 14 óra

Nyitva tartás: november 28 – december 23. H-Sz: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00

 

Partnereink