WAMP Spájz november 4. - Töltődj fel az ősz színeivel!

A Dunszt lekvárokat, szörpöket és savanyúságokat kínál.  Az Állati szekció friss halakat, hústermékeket, és különféle sajtokkal, az Édes süteményekkel és csokoládékkal csábít.  A Friss szekcióban zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények és kenyerek lesznek kaphatók.  A Szalonspicc polcain kézműves sör, borok, pálinka és koktélok kapnak helyet.  És végül, de nem utolsó sorban a Vegyespolcon kávék, teák, fűszerek, olajok ecetek és szakácskönyvek kelletik magukat.

A vásáron természetesen nem csak a spájzodat, de a hasadat is megtömheted, számos kiállító őszi specialitásokkal vesz részt - forró levesek, melegszendvicsek, melengető sütemények várják az éhes vendégeket.

Az idei vásáron külön figyelmet szentelünk az igazán jó kézműves kenyérnek. Meghívtuk a WAMP Spájzba a legizgalmasabb pékségeket, hogy együtt ünnepeljük a jó kenyeret és mindent, ami hozzá való.

Minket elkápráztatnak az ősz színei, ezért a szekciók mellett kialakított kóstolópontokon az ősz színei szerint rendezve lesznek megízlelhetők a WAMP Spájz csemegéi. A szín és ízkombinációkat neves gasztrobloggerek és gasztroszemélyiségek álmodják meg a WAMP Spájz kínálatából.


WAMP Spájz - minden, ami finom
2012. november 4., 10:00-18:00
Millenáris Fogadó
www.wamp.hu

 

Partnereink