Európa legjobbjai között a WAMP! - WAMP hírlevél 2012 június

A hónap designere az UrbanLegend

A hónap designere az első magyar, kimondottan női biciklis öltözékekre specializálódott márka, az UrbanLegend és alapítója Geréby Zsófi. Rafinált szabás, kifinomult, nőies vonalvezetés, diszkrét részletgazdagság jellemzi darabjait, amelyek nagy része csak az avatott szem számára fedi fel a praktikus, kimondottan kerékpáros közlekedésre optimalizált megoldások sokaságát. Az UrbanLegend profi kiképzésű, kényelmes, utcán is hordható ruházatot kínál, s a teljes nyári kollekció a júniusi WAMP-on mutatkozik be, s ezen a kivételes vásáron 20% kedvezmény is vár benneteket!

WAMP Spájz a Gourmet Fesztiválon

A WAMP Spájz a Gourmet Fesztivál alkalmából jelentkezik ismét. Június 8 – 10. között a Millenárison közel húsz, kézműves élelmiszereket kínáló márka vesz részt, amelyek kiváló alapanyagok felhasználásával készülő különlegességekkel várnak mindenkit. A WAMP Spájz a fesztiválon különleges installációval jelentkezik, s a kínálatban csokoládék, lekvárok, mézek, olívaolajok, sajtok, teák, friss gyümölcslevek és különleges friss fűszerek kelletik majd magukat.

Európa legjobbjai között a WAMP!

Az egyik legrangosabb európai üzleti elismerés, a European Business Award minden évben a legjobb üzleti teljesítményt nyújtó vállalkozásokat jutalmazza. A díjra évente több mint harminc ország közel tizenötezer vállalkozása pályázik, melyek közül szakmai zsűri választja ki a legjobbakat. Komoly eredmény, hogy a 2012/2013 év legjobb húsz magyar jelöltje közé a WAMP is bekerült. A versengés nyerteseit az év végén hirdetik ki, addig is drukkoljatok nekünk!

Design válogatás Helsinkiben

Colour Reinvented – Az újragondolt szín címmel a kortárs magyar formatervezés legjobbjainak munkáiból szervez kiállítást a WAMP a helsinki Magyar Kulturális és Tudományos Központban. A június 15-től szeptember 16-ig nyitva tartó válogatásban bútorok, porcelánok, ékszerek, táskák és ruhák egyaránt szerepelnek majd. A tárlat a designra fokuszáló majd egy éves eseménysorozat World Design Capital 2012 és az augusztus 23-án zajló Művészetek Éjszakája rendezvények hivatalos programjában is szerepel.