Még kétszer jelentkezik a kibővült karácsonyi WAMP!

 

Még kétszer jelentkezik a kibővült karácsonyi WAMP!
 


2011. december 11., 18.
Millenáris, B csarnok
10.00-20.00
 
Ajándékokkal megrakodott  vásárlók, elégedett tervezők - nagyszerű hangulatban kezdődött a karácsonyi Tripla WAMP!
 
Bár tele volt a B csarnok, ez korántsem azt jelenti, hogy már mindent láttunk, sőt! Ezen a hétvégén még több tervező vár majd Rátok, még szélesebb design kínálattal, így mindenképp érdemes lesz most vasárnap is a Millenáris felé venni az irányt!
 
Hiszen:
-          Itt valóban minden egyedi, és minden tárgynak saját története van!
-          Biztos lehetsz benne, hogy az ajándékod még hosszú évekig örömet okoz majd viselőjének/tulajdonosának
-          Nem csak annak okozol örömet, akiknek megtalálod a tökéletes ajándékot, de Te is kapsz, hiszen a hazai, tehetséges tervezőket támogatod!

A száncsengő-hangulatot ezúttal is a WAMP rezidens Holy Rollerz duó, Bem és ER garantálja majd!

 Ajándékozz valami mást… BARÁTNŐDNEK


MONO Fashion - Melyik nő ne örülne, egy gyönyörű, egyedi ruhának, blúznak, netán kiegészítőnek…! A Nubu modellekre pedig pont ez a jellemző. Egyedül a megfelelő méret kiválasztása okozhat némi fejtörést, ha meglepetésnek szánod, de a MONO csapat biztos segítségedre lesz!

Juhász Dóra - Különleges barátnőnek különleges ajándékot válassz! Alkalmi vagy elegáns megjelenéshez Juhász Dóra bőrkesztyűit és színházi táskáit ajánljuk. Legyen drapp vagy pink, citromsárga vagy fekete lakk, masnis vagy szegecses, biztosan megtalálod, ami igazán Őhozzá passzol. És ha másik színben és méretben szeretnél kesztyűt? Elkészíti Neked!

Urban Legend - Ha barátnőd legszívesebben két keréken szeli a város utcáit, nem is találhatnál szuperebb ajándékot, mint egy elegáns, de kényelmes, és tökéletesen a biciklis életmódra kialakított kabát, vagy nadrág!

 

Ajándékozz valami mást… BARÁTODNAK


Meikawa - Kényelem és funkció, a két legfontosabb szempont a férfiruhatár szempontjából. Kasza Emese modelljei mindkét kritériumnak 100%-ban megfelelnek! A KAWA a férfi oldalról szól. Határozott, lendületes, karakteres és átgondolt. A férfit véve alapul, aki nem elégszik meg a középszerűséggel, aki a konfekción túl akar érvényesülni.

1mind1 - De, mint tudjuk, mégsem mindegy, hogy milyen öv villan ki az ing alól…! Muskotál Dénes reciklikált övei azon szerencsés bringagumikból készülnek, amelyek érdemleges szerepüket folytatva, tovább létezhetnek.

Tipton - Hosszas kísérletezés után, Tipton Zakariás megtalálta a tökéletes anyagot egyedi szemüvegkereteihez: a bakelitet! Ahogy a Tipton család lemezgyűjteménye csappant, ugyanolyan ütemben nőtt maga az üzlet, mígnem megszülettek a „Vinilyze” és a „Cinematique” keretek!

 

Lollini első installációja a WAMPon!


A WAMP megbízásából Lollini megálmodta és elkészítette a karácsonyi WAMP teljes installációját a welcome design-tól az óriás tortapapír csillárokig. Színkód: lila/szürke/fehér/fekete

Az installáció érdekessége, hogy a welcome design egyben - Lollini módra - fotókabin is, melynél a látogatók most magukat örökíthették meg különféle képrögzítő eszközeik segítségével :)

 

Habakukk játszóház a karácsonyi WAMPokon!


Okos és szép játékok kicsiknek és nagyobbaknak! A Habakukk gyermekfoglalkoztató 10.00-18.00 óra között várja a gyerkőcöket, hogy elkészítsék kreatív, egyedi karácsonyfadíszeiket és apró ajándékaikat, amíg a szülők a tervezők kincsei közül válogatnak!

 

 

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink