Designszüret a Millenárison!

Designszüret a Millenárison!

Itt van az ősz , és, ahogy a levelek elsárgulnak, a város kiülős helyei lassan beveszik a székeiket a teraszról, és, ahogy a kirakatokban már mindenhol az őszi-téli kollekció legújabb darabjai hívogatnak, a WAMP is felkészül az őszi szezonra.

Szeptember 11-ével visszaköltözünk a már jól bejáratott Millenáris csarnokba,
- hogy 100%-osan időjárásállóak legyünk
- hogy még nagyobb helyen, még több tervezővel várhassunk Titeket
- hogy újra teret tudjunk adni a WAMP Spájznak, a gasztro szekciónknak

Készítsétek a puttonyaikat, és pakoljátok őket tele vasárnap a legkülönfélébb design portékákkal! Szüreteljétek le bátran a tervezők kreatív ötleteinek gyümölcsét!

Programok

Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel.

Nano-invázió a WAMPon

2011. szeptember 23-án indul az 5. PLACCC Fesztivál! A városi expedíciókra hívó eseménysorozatban ezúttal kirándulást tehetsz a Déli-sarkra, interaktív utcai játékokat fejleszthetsz a Nyugati-téren vagy éppen egy mini színházi jelenettel gazdagíthatod vásárfia-gyűjteményed. A szeptember 11-i WAMP-on a PLACCC infóstandnál tájékozódhatsz a rejtett dimenziók programjairól és 12-18 óra között feltérképezheted a „nano-inváziós pontokat” a Millenáris Park területén, amelyek ízelítőt adnak Szakács István, Szentirmai Tamás és Vági János a fesztivál alatt, városszerte zajló Nano-inváziójából. Sőt! Szert tehetsz egy PLACCC-kitűzőre is! Szólj a többieknek is a Facebookon!

A hónap designere szeptemberben: Mika&Heni

Mika és Heni egészen friss tagjai a WAMP-közösségnek, olyannyira, hogy eddig önállóan nem, csak másokkal közös asztalon jelentek meg. Az ötletes lámpa-bútor- és lakás kiegészítőkben utazó designerek személyesen szeptember 11-én lesznek láthatók először, akkor viszont rögtön a hónap emberének kijáró külön standon. Híres gémkapocstartó sünijük MUST HAVE!

WAMP up your gardrobe - nagy átalakítás!

Lezárult a WAMP up your gardrobe születésnapi nyereményjátékunk, gratulálunk a nyertesnek, Nagy Alexandrának! Az ajándéka: Teljes átalakulás a WAMPpal Sebestyén Sára és Csomós Ágnes személyi stylistok, és Prókai István mesterfodrász segítségével. Smink, frizura, és a ruhatárad felfrissítése 50.000 Ft értékben!! A nagy átalakítás vasárnap a WAMPon!

WAMP Spájz

A design és a gasztronómia kapcsolata tagadhatatlan és izgalmas, ezért a WAMP design vásárt gasztro szekcióval bővítettük, amely töretlen sikerrel része a vásárnak minden hónapban. A gasztro szekcióba tartozik minden, ami:

- szépen csomagolt gasztronómiai termék
- gyönyörűen komponált étel, ital, alapanyag, amely önmagában is design terméknek tekinthető
- designer konyhafelszerelés, asztali tárgy

A WAMP és a KIBU a TENT London design fesztiválon!

2010 áprilisában a Kitchen Budapest (KIBU) és a WAMP design vásár közösen tartott egy kreatív workshopot Anab Jain vzetésével, amelynek során fiatal designerek ötleteltek arról, kinek mit jelent Magyarország. A nyertes ötlet, amely bemutatásra kerül a TENT London design fesztiválon, a Play4Power projekt, Csortán Beáta és Pifkó Dánil fejéből pattant ki. A Play4Power egy olyan energiatermelő eszköz, amely a gyermekek játszótéren levezetett energiáit elektromos árammá alakítja. A design kiállításra egy mókuskerékre installálva kerül bemutatásra az eszköz, hogy interaktív módon tudjuk demonstrálni a koncepciót.

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu


Partnereink