Egyszerre két helyen a WAMP!

Egyszerre két helyen a WAMP!
Ott leszünk a Budai Gourmet-n és a Belvárosi Fesztiválon is!
 
Extra! Extra! Rekordkísérletre készülünk! Ezen a hétvégén bebizonyítjuk, hogy nem lehetetlen két felé szakadni!
 
Mint azt mostanában egyere gyakrabban tapasztalhatjátok, igyekszünk a havi egyszeri vásárok mellett egyéb designhoz kapcsolódó eseményeken, kiállításokon és fesztiválokon megjelenni. Ennek fényében sikerült a júniusi hónapot igazán WAMPosra varázsolni: míg a WAMP gasztro részlege, a WAMP Spájz, a Budai Gourmet fesztivált gazdagítja a Millenáris Parkban, addig 40 tervező a Szabadság téren, a Belvárosi Fesztiválon képviseli majd a design vásár színeit!
 
Mivel a felhozatal más és más lesz, érdemes mind a két helyszínre ellátogatni. A sorrendet rátok bízzuk, attól függően, ki a hasát szeretné előbb megtömni, ki a WAMPos táskáját.

Budai Gourmet
2011. június 3-5.
12.00-23.00
Millenáris Park
 
A WAMP Spájz néven futó gasztro szekció kínálata:
- szépen csomagolt gasztronómiai termék
- gyönyörűen komponált étel, ital, alapanyag, amely önmagában is design terméknek tekinthető
 
Mindez most együtt Budapest legnevesebb gasztronómiai fesztiváljának, a Budai Gourmet-nak a keretében! Minden, ami a designra éhes szem-szájnak ingere! Egy kis ízelítő: csokoládék, trüffelek, bonbonok, cukrásztermékek, lekvárok, chutney-k olívaolajak, különleges szakácskönyvek, asztalterítés, konyhai eszközök.

 
Belvárosi Fesztivál
2011. június 5.
10.00-18.00
Szabadság tér
 
WAMP designvásár a nyárindító fesztiválon, Budapest szívében! 40 fiatal tervező kínálja majd portékáit az egyedi tervezésű bringáktól a puhatalpú gyerkőccípőkön át, a vicces kitűzőkön keresztül, a testrészeinket újraértelmező ékszerekig! Egész napos program a designra és különlegességekre éhes közönségnek.
 
 

Partnereink