WAMP Majális a Millenárison!

 

WAMP Majális a Millenárison!

2011. május 1.
11.00-19.00
Millenáris, B csarnok

Milyen egy jó majális? Ahol van körhinta, vattacukor, kakasos nyalóka, ahol gyerekek kurjongatnak, és száz ágra süt a Nap!

Igen ám, de milyen egy jó Design Majális? Gyere el a május 1-ei WAMPra és megtudod! De addig is, néhány kedvcsináló momentum: 
Egy igazán jó Design Majális olyan…,

… Hogy az ember azt sem tudja, hova kapja a fejét a sok egyedi, és klassz design tárgy, ruha, kiegészítő láttán!
… Hogy még a májusfa is design szalagokkal, és tervezők egyedi meglepetéseivel van teleaggtatva!
… Hogy a fűben lila pokrócokra heveredve élvezhetjük a piknik kosarak tartalmát
… Hogy még a Nap is lilán süt a WAMPon majálisozókra!

De ez még nem minden!


 

Programok

 

Gasztro
Egy jó majális, és, mint már tudjuk, egy jó Design Majális elengedhetetlen kellékei a finomságok! Márpedig azokban nem lesz hiány, hála a WAMP Spájznak! Csokoládék, mézek, lekvárok, sajtok, és minden, ami egybe forrasztja a designt és a gasztrot!


Wampamparam!
Összefogva a Halastó Kulturális Egyesülettel, egy zenés divatbemutatónak – „divatos“ zenélésnek lehetünk szem, -és fültanúi. 3 együttes mutatkozik be a Millenáris füvén, akik WAMPos tervezők kreációiba öltözve szórakoztatják majd a nagyérdeműt egy-egy órában!

Menü:

11.30 Four Bones
13.00 MeloDisztiK
16.00 Kula Band


Re+Klám ponyva workshop
A Medence Csoport egy rendkívüli workshopra invitál minden jó munkásembert, aki mindössze 2500 Ft-ért teljesen saját készítésű, és egyedi ponyvatáskára vágyik! Az ár egy tárgy készítéséhez szükséges anyagokat, kiegészítőket tartalmazza!


Piknik
Mindenki pakolja tele a kis fonott piknikkosarát a WAMP Spájz gasztrósainak külön az erre alkalomra készített majálisos finomságaival, aztán kényelmesen heveredjen le a lila pokrócok egyikére, hogy a napon sütkérezve fogyaszthassa el az elemózsiát, két WAMP bevásárló körút között!


Lomography kiállítás megnyitó – Haberland Attila
A most vasárnapi Wampon nyílik meg a Lomography Analóg  részlegében Haberland Attila  fotókiállítása, a képek  Diana F+-al készültek, és május 31-ig megtekinthetőek lesznek a Lomography Nagyköveti Romboltban (Bp, VII., Akácfa utca 51).Mindenkit várunk sok szeretettel.


Lollini Fotókabin
Ugorj be Lollini fotókabinjába, piknikelj velünk és küldj el képüzenetet a Mamának! A Lollini egy fotó-grafika studio, ahol kreatív megoldások születnek stílusos kivitelezéssel. Fotózunk és rajzolunk, kis és nagy megrendelőinknek.

 

Hangulatmesterek
A kellemes chill hangulatról ezúttal is, az immár WAMP rezidensnek számító Illegal Sunday csapat + Simon Iddol gondoskodnak! Eddig nem volt okunk panaszra, biztos, hogy most is megtalálják a majálishoz leginkább passzoló muzsikát!


 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A WAMPra a belépés 2011-ben is ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink