Fűből nőtt gyűrű és diakeret nyaklánc a WAMP-on


2010. szeptember 12.
Erzsébet tér
11.00-19.00

Szeretnél egy olyan gyűrűt, amelyből fű nő ki, vagy inkább egy diakeretbe foglalt nyakláncot, netán egy csigát formáló gyűrűt? Mindezeket megtalálhatod a hónap designerének, Gaál Gyöngyvér, ötvös iparművésznek kiemelt standján. Designer ékszerek extravagánsoknak, igényeseknek, bohémeknek – mindenkinek. Gyöngyvér ékszereit az Iparművészeti Múzeum is beválogatta állandó kortárs gyűjteményébe, további érdekes infó róla itt.
 
 
A pörgős nyári fesztiválszezon zárásaként szeptemberben kiderül, ki nyeri stílusversenyünk fődíját, a WAMP-os designerek 50 ezer forintos vásárlási kuponát. A WAMP és a Divany.hu közös, Fesztivál Chick elnevezésű önstyling versenyén júniustól bárkinek lehetősége nyílt arra, hogy beöltözzön a fesztiválszezon egy-egy stílusába. Hónapról-hónapra kipróbálhatta hogyan fest fesztivál-, etno- és hardcore jelmezben. A pályaműveket szeptember 5-ig lehetett tetszikelni a Facebookon, most pedig eredményhirdetéééés! Szeptember 12-én kiderül, kié lesz a kupon, amelyet olyan kiváló tervezőknél válthat be, mint az Artista, Balkantango, Bringabag, Camou, Panyizsuzsi, Suck Right!, Vadjutka, Zagabo, Zoephobic.
 
 
Programok
15.00 - Festivál Chic eredményhirdetés

Egész nap design vásár válogatott designerek termékeiből.
 
„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.
 
Hangulatmesterek:
Holy Rollers: fabulous dj's in town: Balance és Mr. Herb tripláz a WAMP-on! Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica – ezek illetve mindezek keveréke várhatók az immár WAMP-rezidenssé lett DJ-k szetjében. Mixeikben nem csak jó zenék, de ritkaságok is hallhatók!
 

Tervezők a neten!
Elkészült a WAMP-os tervezők adatbázisa, akiket itt lehet megtekinteni! Nézz utána, milyen művészek árulnak a WAMP-on, tájékozódj, készülj fel a következő vásárra vagy nosztalgiázz!
 
WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
 

 

 

Partnereink