Vigyázó szemetek Helsinkire vessétek!

 

2010. augusztus 29.
Erzsébet tér
11.00-19.00

A kitűnő WAMP-os designerek egy kis csoportja megduplázta magát és a nyár utolsó designvására mellett egy időben a Helsinki Design Weeken is kiállít! Összesen 18 rendszeres kiállítónk alkotásait zártuk bele egy futurisztikus időkapszulába, és küldtük el Helsinkibe. Az időzített kapszula augusztus 27-én, a designhéten nyílik ki és október 6-án tér vissza Budapestre. 

A kapszulát Ágh Márton jegyzi, és a finn fővárosban olyanok áramolnak ki belőle, mint Arcana - Dalma Závodszky, Benjamin A. Balla, Blokk - Viktória Balogh, Bolt - Zita Majoros, Buidesign - Szilveszter Büi, doraabodi - Dóra Abodi, Feher - József Fehér, Noémi Gera, Barbara Katona, Kitchen Budapest, Laarka - Boglárka Csömör, FARM - Ligetfalvi Zsolt, Ákos Lipóczki, Zsuzsanna Magony, László Marosi, Anett Papp, Plümo - Farkas Pongrácz, PSPK Design - Balázs Püspök, Szofita.
A duplázódásnak köszönhetően ugyanők – a többi nem kevésbé remek magyar designer társaságában – a nyár utolsó WAMP-ján az Erzsébet téren is jelen lesznek.
További infó az időkapszuláról itt, a Helsinki Design Weekről pedig itt.

 

Last call for Hardcore!

Itt az utolsó lehetőség a vadulásra! Záróeseményéhez ért a WAMP és a Divany.hu közös, Fesztivál Chick elnevezésű önstyling versenye. Most utoljára öltözhetsz be a fesztiválszezon egyik stílusának – ezúttal hardcore!!! – jelmezébe, hogy ringbe szállj a WAMP-os designerek 50 ezer forintos vásárlási kuponáért! Fotóztasd le magad, és az eredményt küldd el a palyazat@wamp.hu címre! Aztán irány a WAMP Facebook oldala és like like like!
Az egész nyáron át tartó verseny pályaműveit szeptember 5-ig lehet tetszikelni a Facebookon, a szeptember 12-i WAMP-on pedig eredményhirdetés!

 

Programok
Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel.
„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

 

Hangulatmester:
Holy Rollers: fabulous dj's in town: Bem és ER június után újráz a WAMP-on. Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica – ezek illetve mindezek keveréke várhatók. Mixeikben nem csak jó zenék, de ritkaságok is hallhatók.

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz és szavazz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink