Tortázz velünk! Négy éves a WAMP!

2010. július 25.
Gödör Klub
11.00-19.00

Négyévesek lettünk!!! Éppen az eggyel ezelőtti foci vb évében, 2006-ban egy meleg júliusi napon indult designhódító útjára a WAMP! A két világesemény között eltelt időben több mint félszáz vásáron kitűnő designerek, fellépők, vendégek és nem utolsó sorban a közönség gondoskodott a remek hangulatról. Ezúton is nagyon köszönjük!

 

Az ünnepi designasztalok mellett lesz majd WAMP torta, óriás design vattacukor (csíkokkal) és természetesen az ország designereinek színe-java! Gyere el, tortázz velünk és a designerekkel, ünnepeljünk együtt 25-én!

 

A szülinapi WAMP-on érkezik második fordulójához a júniusban indult ön-styling verseny. Ezúttal etno témában lehet ringbe szállni a WAMP tervezőinek 50 000 Ft-os vásárlási utalványáért, amit olyan tervezőknél költhet el, mint az Artista, Balkantango, Bringabag, Camou, Panyizsuzsi, Suck Right!, Vadjutka, Zagabo, Zoephobic. A stílusverseny június 27-től szeptember 5-ig tart! Eredményhirdetés a szeptember 12-i WAMP-on! A WAMP és a divany.hu közös, styling pályázatának második fordulóján a nyári fesztiválszezon etno stílusában várjuk a jólöltözött, trendtudatos önjelölteket. Öltözz az etnóba, viselj valamit a WAMP-os tervezőktől vagy legyél akár tetőtől-talpig WAMP-cuccban!
A verseny menete a következő:
1. Gyere el a WAMP-szülinapra! 2. Fotóztasd le magad! 3. Küldd el a képed a palyazat@wamp.hu-ra 4. A fotódat a WAMP Facebook oldalán lehet majd tetszikelni!
5. Amennyiben a tiéd a legtöbb szavazat, a WAMP fődíja is a tiéd lesz! Részletek a divany.hu-n és a WAMP Facebook oldalán!
A július 11.ei WAMP-on a Dívány.hu munkatársai, a WAMP-on kapható designerek munkáinak felhasználásával egy helyszíni fotózással adták meg az alaphangot. Az elkészült fotók már a Dívány-hu-n és a WAMP facebookon. Kattanj rá, öltözz be, fotózkodj a szülinapi WAMP-on és nyerj!


PROGRAMOK:
Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel.

15.00 szülinapi tortavágás

15.00-19.00 Recycling vízijárművek a Gödör taván! A KIBU ajándéka a WAMP-nak!
Kézzel készített, újrahasznosított vízijárművek és fantázia szülte lények a WAMP 4. születésnapja alkalmából. Egy workshop gyereknek és gyermeklelkű, "bütykölős" felnőtteknek, ahol mindenki újragondolhat és mozgásra bírhat tárgyakat, használt számítógépes alkatrészekből, palackokból, papírból és más, már nem használatos anyagból. Gyere el, hogy együtt készítsünk sok kis lényt, hajót, járművet és aztán vízre fújjuk/lökjük/taszítjuk őket! http://www.kitchenbudapest.hu/

Születésnapi hangulatmester egész nap
Dj Killbert civilben a Lollipop Factory ruháit árulja WAMP-ról WAMP-ra, kivéve, amikor DJ-zik. Ezúttal ő az ünnepi zenefelelős: a szülinapra „szupereklektikus” úgynevezett Vidám vasárnap-szettel készül. A nyolcórás maratoni műsorban a kávéházi easy listeningtől a komolyabb, elektronikus prüntyögésen át az indie-ig és a deutsche welléig minden lesz. Killbert ábrázatát pedig érdemes megjegyezni és a következő WAMP-on felkeresni a Lollipop Factory standján.


WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink