PUccos július és Sziget WAMP UP díjátadó

 

2010. július 11.
Erzsébet tér
11.00-19.00

PUccos lesz a júliusi WAMP! Na nem vakító flitteres csillogás és piros kabriók fogják elözönleni az Erzsébet teret, hanem az azonos nevű designercsoport vicces-jópofa-balga-imádnivaló kis figurái és gumicukor színű, fidres-fodros ruhái. Aki szereti, ha outfitjét salátafodrok, cseresznye-fityegők, beépített pingvinek és cipzárszájú gorillák teszik teljessé, július közepén rohamozza meg a hónap designerének standját! A PUcc-ról további érdekes infó itt.

 

Sziget-designverseny eredményhirdetééés!

A 11-i WAMP-on kiderül, mi lesz az idei Sziget hivatalos fesztiválpólója és totemtárgya! A Sziget-WAMP UP Design Pályázat 10 legjobb póló- és 5 legjobb tárgypályázat designtervét állítjuk ki, eredményhirdetés és díjátadó délután 3-kor!  A díjakat átadja Péterfy Bori és Mosshammer Kinga.

Ha szeretnéd, hogy a Te kedvenced nyerjen, szavazz a neked legjobban tetsző pólóra a WAMP Facebook-oldalán, és ha többen gondolkodnak ugyanúgy mint te, választottad jó eséllyel landolhat a Sziget-shopokban. A zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt egy-egy pólót a Sziget legyártatja és a tervező nevének feltüntetésével árusítani fogja a fesztiválon. Klikk és szavazz!

 

Programok
Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel.

„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

Holy Rollers: fabulous dj's in town: Balance és Bem a város egyik legvidámabb DJ örsének, a Holy Rollersnek két alapítója, akik szertelen freestyle, vagy szigorúan koncept szettjeikkel és rádióműsoraikkal pacáznak szép színeseket Budapest "underground" zenei életének piktúrájára. Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica vonalakon épülnek fel dj-szettjeik. Mixeikben nem csak jó zenék, de ritkaságok is hallhatók.


WAMP a Facebookon is! Csatlakozz és szavazz!

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu


Partnereink