Fesztivál chic – kötöttfogású önstyling verseny a WAMP-on!

2010. június 27.

Gödör Klub

11.00-19.00

Öltözz be designerek ruháiba, versenyezz és nyerd meg az 50.000 Ft-os WAMP Fődíjat! A WAMP a Dívány.hu, életmód site-tal karöltve stílusversenyt indít, amely az egész nyári szezonban várja a vállalkozó kedvű, trendtudatos önjelölteket!

A nyáron havonta kétszer is jelentkező WAMP, minden hónap második vásárán stílusszemlét rendez, ahol bárkit szívesen látunk! A Dívány.hu-n található image témák adják meg minden alkalom kiinduló stíluskoncepcióját: a fesztivál chic, az etno chic és a hardcore chic szellemében! A Dívány.hu munkatársai, a WAMP-on kapható designerek munkáinak felhasználásával és Kurucz Zsuzsa stylist, a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatójának közreműködésével, egy helyszíni fotózással adták meg az alaphangot. Az elkészült fotók és a versenyfelhívás már olvasható a Dívány-hu-n. Kattanj rá, öltözz be, fotózkodj a június 27-i WAMP-Duplán és nyerj!

A nyári fesztiválszezonra való tekintettel az első téma a Fesztivál chic. Jöhet minden ami strapabíró és mégis elegáns: elő a gumicsizmákkal, extrém bikini top-okkal, kalapokkal, és az összes nyakba akasztható fityegő, lógó, csillogóval! Előnyben a WAMP-os tervezők munkáit tartalmazó összeállítások!!

Fotózkodj a WAMP-on és töltsd fel a képed a palyazat@wamp.hu-ra, ahonnan az egyenest átcsorog a WAMP Facebook oldalára. Az itt legtöbbet like-olt fotó szereplője megnyeri a WAMP 50.000 Forintos vásárlási utalványát, amit 2010-ben olyan tervezőknél költhet el, mint az Artista, Balkantango, Bringabag, Camou, Panyizsuzsi, Suck Right!, Vadjutka, Zagabo, Zoephobic. A stílusverseny június 27-től szeptember 5-ig tart! Eredményhirdetés a szeptember 12-i WAMP-on!

 

A WAMP egész nyáron havonta kétszer is jelentkezik az Erzsébet téren a Gödörnél!
Ne feledjétek: Július 25-én a WAMP immáron 4. születésnapját ünnepli a legjobb magyar designerekkel és szülinapi meglepetésekkel: Happy WAMPday to You!

 

Programok június 27-én:

Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel

„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

WAMP-Dívány kötöttfogású önstyling verseny a helyszínen egész nap


WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!


Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink