Porcelándesign a cseresznye-szezon első WAMP-ján!



2010. június 13.
Erzsébet tér
11.00-19.00

A cseresznye-szezon küszöbén, a júniusi WAMP-on válogatott magyar művészekkel és színvonalas termékeikkel találkozhat minden kedves látogató. A nyár első hónapjának kiemelt designere Antal Balázs porcelántervező, a baantal márka megalkotója.

Balázst a sors is porcelánkészítőnek szánta: pályáját nyolcévesen azzal kezdte, hogy kis híján felrobbantotta nagymamája kályháját. Az azóta eltelt időben fokozatosan csiszolta tudását, és ma már jelentős nemzetközi sikerekkel a háta mögött munkái Németországban, New Yorkban és Japánban is megtalálhatók. Csodás ívű étkészleteit a hónap designerének kiemelt standján lehet majd közelebbről megszemlélni és akár haza is vinni. Kitűnően passzol szószokhoz, kaviárhoz és akár a júniusi cseresznyéhez is! 
 
Ars poeticája: „tiszta vonalú tárgyakat tervezek, kicsi só hozzáadásával”. A júniusi hónap designeréről további infó itt. 

A Hónap Designere Díjat júniusban a Raiffeisen Bank támogatja.


 
Programok

Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel

„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

Hangulatmester:
DJ Nizar azaz  Bőczen Árpád immáron WAMP-rezidens. Másik rezidens otthonában, a Tilos rádióban az osztrák elektronika egyik tótumfaktumaként tartják számon, de saját bevallása szerint minden érdekli, amit „kultúrtörténetileg fontosnak tart”. Gyűjteményének kedvenc darabja egy 78-as fordulaton futó papagáj nyelvlecke.

 

Még mindig pályázhatsz a Sziget WAMP UP 2010 design pályázatunkra! Tervezz és nyerj VIP jegyeket a Szigetre! További infó itt 


WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!

További infó: www.wamp.hu

Partnereink