Pót-WAMP a szabadban!

 



2010. május 30.
Erzsébet tér
11.00-19.00
 
Május közepén a WAMP tervezett nyári költözésekor leszakadt az ég, ezért a májusi design vásárt a 30-ra kitűzött esőnapon tartjuk meg. A WAMP ekkor foglalja el nyári rezidenciáját a Design Terminál árnyas fái - és oszlopai - között. Optimizmusunk töretlen, lesz még madárfüttyös májusi design vásár, hiszen ahogy a filmbéli örökérvényű mondat is szól: "Nem eshet örökké!" Mindenkit szeretettel várunk tehát május utolsó vasárnapján a friss, zöld Erzsébet téren!

Akár a korábban tömérdek Ikarus buszt látott betonoszlopok is feltűnhetnének a májusi hónap designere, Majoros Zita tervezőgrafikus-képzőművész alkotásain. Az ízig-vérig hetedik kerületi lakossá lett tervező ugyanis folyamatosan inspirálódik az egész várostól. Hatnak rá a közterek, az utcák; de a szavak és a betűk is. Mindez egyszerre látható grafikai formákat és formás grafikákat felvonultató minikollekcióin, amelyekről sugároz a hamisítatlan Budapest-életérzés.

A WAMP-on 2006 óta résztvevő művész a májusi design vásár kiemelt standján mutatja be legújabb, nyári kollekcióját. További infó itt.  A Hónap Designere kiemelt standjának stylingjáról a KREA Kortárs Művészeti Iskola enteriőrstylist szakos hallgatói gondoskodnak.

A Hónap Designere Díjat májusban a Raiffeisen Bank támogatja.


 
Programok


Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel.

"Design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

Májusban a már-már WAMP-rezidensnek számító DJ-k, a Lushlife Lounge Hours formációt alkotó Konrad & Zoohacker jelentkeznek elektronikus majális zenékkel. 



Tervezz és nyerj VIP jegyeket a Szigetre! A Sziget és a WAMP közös kreatív pályázatot indít. További infó itt 

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!

További infó: www.wamp.hu


Partnereink