Balllon a zöldben!

 
2010. április 18.
Gödör Klub
11.00-19.00

Ismét a felszínen a WAMP! A különösen hosszúra nyúlt tél után az Erzsébet téri tó alól a tó partjára költözik a design vásár. Áprilistól újra a zöldben, a Design terminál oszlopai között találkozhattok a magyar designerek színe-javával.

A hónap designerének kiemelt standján áprilisban olyan csoport mutatkozik be, amelynek létrejöttében a WAMP is szerepet játszott: az ötfős Balllon csoport részben WAMP-os találkozásoknak köszönheti létét. A csoport egyik legfontosabb elve a vendégekkel fenntartott közvetlen kapcsolat - az áprilisi WAMP-on erre reggeltől estig nagyszerű lehetőség lesz!
A Hónap Designere kiemelt standjának stylingjáról a KREA Kortárs Művészeti Iskola enteriőrstylist szakos hallgatói gondoskodnak.


A hónap designeréről
A Balllon név mögött nem egy, hanem egyből öt designer áll. Cipők, táskák, kötött öltözékek játékos és elegáns ruhák kerülnek ki a designer hölgyek kezei közül. A magyar divattervezés egyik legizgalmasabb csoportja akár egy teljes outfitet fel tud varázsolni bárkire, és bár külön-külön is dolgoznak, leginspirálóbb számukra mégis a közös munka.
„Különös eset volt, mikor a kedves nézelődő férfi először megdicsérte a cipőt, aztán komolyan megkérte, hogy hadd nyalogassa meg… ő volt az első cipőfetisiszta, akivel dolgunk volt.” - Balllon
A hónap designeréről bővebben itt.
A Hónap Desigenere Díjat áprilisban a Raiffeisen Bank támogatja.
 
 
Programok:
  • Egész nap design vásár
  • „A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.
  • Holy Rollers: fabulous dj's in town: Balance, Bem, Er és Mr Herb
    Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica vonalakon épülnek fel dj-szettjeik. Mixeikben nem csak jó zenék, de ritkaságok is hallhatók.

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!

További infó: www.wamp.hu
 
 

Partnereink