Imázsváltás a'la WAMP

2010. február 21.
Gödör Klub
10.00-18.00

Új évtized, új WAMP: a WAMP csapatának újévi fogadalma az volt, hogy 2010-ben egy frissítés gombbal startol, ennek jegyében februártól a WAMP frissebb, egységesebb, letisztultabb vásárképpel jelentkezik. Utcák helyett terek, asztalok helyett egyéni standok várnak minden kedves WAMPolót, és még csak most kezdünk belejönni!
Változó arculattal, újonnan debütáló magyar tehetségekkel jelentkezik az évtized első, és a tél utolsó WAMP-ja. Ami marad: a magyar desigenerek színe-java és a megszokott WAMP-hangulat.

Hogy milyen lesz az új évtizedben a design vásár? Feje tetejére áll minden és csak térképpel lehet eligazodni? Kik az új designerek, hogy néznek ki az új standok és marad-e a lila logó? Nos, mindezekre választ kaphat mindenki, aki február 21-én ellátogat a Gödör klubba.



A hónap designere

Csepleő Viktória lett február designere, aki extravagáns kinézetű és elnevezésű - Alice In Wonderland, Black And White Nightmare - egyedi cipőivel és kiegészítőivel november óta emeli a művészeti piac fényét. További infó itt.

 

Programok

Egész nap:
„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.


Blup pihenősarok: a design tárgyak utáni kutatásban megfáradt WAMPolók egész nap kellemesen amorf babzsákfotelekben nyújtóztathatják ki végtagjaikat.

A WAMP-on látható az Öko-Pannon és a WAMP közös "re-üvegpályázatának" kiállítása. Eredményhirdetés és díjátadó 11 órakor.

Hangulatmester
DJ Shuriken aka Vályi Gábor elszánt lemezgyűjtőként ismert. Lemezeiből egyrészt a Tilos rádióban szokott szemezgetni, másrészt vad bulikon és szolid kultúrrendezvényeken pörget. Emellett a civil életben kutat és a doktori fokozat megszerzésére készül. DJ-társával, Keyserrel erősségük a nu-jazz, de emellett szvingekben, latin zenékben, hiphopban, fúziós jazzben és elektronikában is utaznak és remixelnek fáradhatatlanul. Kellemes változatosságra lehet számítani a WAMP-on is, ahova Shuriken szólóban érkezik.
 

És egy újévi rövidhír: Az Ernst & Young Év Üzletembere "Merész Újító" különdíját a WAMP ügyvezetője nyerte. További részletek itt.

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!


Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés 2010-ben is ingyenes!

További infó: www.wamp.hu

Partnereink