Karácsonyi WAMPtripla

Ajándékozz designt!

2009. december 6., 13. és 20.
Gödör Klub
10.00-18.00


Decemberben tripláz a WAMP! Idén immár harmadik karácsonyát ünnepli a művészeti piac, amely az év utolsó hónapjában háromszor jelentkezik az Erzsébet téri Gödör Klubban. 

Bronz, ezüst, -és aranyvasárnap a szokásosnál több designerrel, számos kitűnő designtermékkel, ünnepi kollekciókkal és karácsonyi vásárhangulattal várunk minden kedves WAMPolót. Designcsésze, kaleidoszkóp vagy kézzel készült bundakesztyű: reméljük, mindenki megleli a tökéletes ajándékot!

 

 

LABTREE a WAMP-on!
A KonkrétLabor nevű építész-belsőépítész-tárgytervező csapat idén decemberben fényfát állít az Erzsébet téren a WAMP-ok idejére, természetesen lilában. A designcsapat küldetéséhez híven az újrahasznosítás jegyében, fenyőfa helyett PET-palackokból építi fel
karácsonyfáját, a LABTREE-t.


Programok


Egész nap design könyvstand, koktélbár és gyereksarok a NOHA stúdió szervezésében.

Jön, jön, jön!
A decemberi WAMPokat a Sugarshop ízesíti meg színpompás designédességekből álló kínálatával!


 

Hangulatmester
11.00-18.00 DJ Nizar

DJ Nizar azaz  Bőczen Árpád lassan már WAMP-rezidenssé válik, oly sokszor megfordult a design piac lemezjátszója mögött. A Tilos rádióban az osztrák elektronika egyik tótumfaktumaként tartják számon.
Garantált hangulatzene!

 

 

 Hónap designere

Esztány István lett novemberben a hónap designere, aki a néptánc ihlette táskáival októberben elnyerte a Finlandia különdíját. További infó itt.

 

 

 

 

 

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!

 

A WAMP az 50 sikeres kisvállakozás között!
A Magyar Hírlap különkiadványa bemutat 50 sikeres kis- és középvállalkozást, amelyek jelentős eredményeket értek el hazai és külföldi piacokon. A WAMP is köztük van!

 

WAMP a facebookon is. Csatlakozz!

 

Boldog karácsonyt és designban gazdag újévet kívánunk mindenkinek! 
A WAMP csapata

Partnereink